Στο πλαίσιο εορτασμού της 114ης επετείου των Ελευθερίων της Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας, σε συνεργασία με την 9η Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ “Αδριανούπολη”, το 1ο Σύνταγμα Πεζικού “Σαγγάριος” και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Φλώρινας, διοργανώνει την κεντρική επετειακή εκδήλωση το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026, στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης”.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
Εκφώνηση του Πανηγυρικού από την κα Άννα Π. Βακάλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Διδακτικής της Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Επετειακό πρόγραμμα από τη Στρατιωτική Μουσική της 9ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ
Προβολή αποσπάσματος από την ταινία τεχνητής νοημοσύνης «1912 – Χαίρε ω Χαίρε Λευτεριά», του Ταξχου ε.α. Δημητρίου Πασίνη
Χορωδία Γονέων και Φίλων και Εφηβική Χορωδία του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υπό τη διεύθυνση της κας Ανδρέεας Μιρέλας Διδασκάλου
Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης», Φωνητικό Σύνολο «Vocalia» και Μικτή Χορωδία του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας “Ο Αριστοτέλης”, υπό τη διεύθυνση της κας Αλεξάνδρας Παπά.
Νωρίτερα, στις 6:00 μ.μ., θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φλώρινας.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

























