Δήμος-Φλώρινας

Αγιασμός στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Φλώρινας

Αγιασμός στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Φλώρινας

proodos-market-amyntaion socia;33

Αγιασμός τελέστηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Φλώρινας, παρουσία όλων των μελών του Κέντρου και των εργαζομένων.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρεσβύτερος Παύλος Δούμτσης. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, αρμόδιος για θέματα Κ.Η.Φ.Η., κ. Αθανάσιος Μπέλτσος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη για υγεία και δύναμη και υπογράμμισε τη σημασία της λειτουργίας του Κέντρου και της προσφοράς του στην καθημερινότητα των ηλικιωμένων συμπολιτών μας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συντροφικότητας, της κοινωνικής φροντίδας και της ανθρώπινης επικοινωνίας, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της λειτουργίας του Κ.Η.Φ.Η.

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Google-news1

 

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.