Ο Σεβασμιώτατος Γέροντας Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητος εισήχθη σήμερα, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2026, στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας για βραχεία νοσηλεία.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ειρηναίος και το πλήρωμα της τοπικής Εκκλησία εύχονται υπέρ υγείας και ταχείας αναρρώσεώς του.
Κατόπιν σχετικών οδηγιών των θεραπόντων ιατρών, δεν θα πραγματοποιούνται επισκέψεις τόσο κατά το διάστημα της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο όσο και μετά την επιστροφή του στην Αδελφότητα της Αγίας Μακρίνας.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.



























