Αμύνταιο

Υπογραφή εργολαβικού συμφωνητικού, για αποκαταστάσεις ζημιών στην ΤΚ Φιλώτα

Υπογραφή εργολαβικού συμφωνητικού, για αποκαταστάσεις ζημιών στην ΤΚ Φιλώτα

socia;33

Στο Αμύνταιο, την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ιωάννης Λιάσης κι ο νόμιμος εκπρόσωπος και διαχειριστή της Εταιρείας POLIS Κατασκευαστική, Αλέξανδρος Βαντσιώτης, υπέγραψαν συμφωνητικό για την εκτέλεση του έργου “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ Τ.Κ ΦΙΛΩΤΑ” που αφορά αποκαταστάσεις ζημιών σε αγροτική οδοποιία και υποδομές από φυσικές καταστροφές, προϋπολογισμού 72.238,92€.
Το έργο αυτό αναμένεται να αναβαθμίσει την καθημερινότητα των κατοίκων της Τ.Κ. Φιλώτα, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσβαση, ασφαλέστερες μετακινήσεις και ανθεκτικότερες υποδομές

Κοινοποιήστε

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

You may also like

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου Αμύνταιο

Στην περιοχή των Εργατικών κατοικιών, του Γηπέδου και του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αμυνταίου, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών κατασκευών, την ΤΡΙΤΗ 30-09-2025 και για το διάστημα ...

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.