Επικαιρότητα

Σύμβαση για το έργο αναβάθμισης της Καλλιθέας Πρεσπών

Σύμβαση για το έργο αναβάθμισης της Καλλιθέας Πρεσπών

proodos-market-amyntaion socia;33

Ο Δήμαρχος Πρεσπών Γιώργος Στεργίου και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» υπέγραψαν σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων οικισμού Καλλιθέας, Δήμου Πρεσπών».

Το έργο αφορά την αναβάθμιση του οικισμού της Καλλιθέας και συγκεκριμένα, την ανάπλαση του χώρου της πλατείας του οικισμού και των πέριξ αυτής δρόμων και, σε επόμενη φάση, τα δημοτικά κτίρια που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 202.662,56 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πράσινο ταμείο και από ίδια έσοδα του Δήμου Πρεσπών.

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Google-news1

 

You may also like

2 μέλη εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι εμπλέκονται σε τηλεφωνική απάτη, που διαπράχθηκε στην πόλη της Καστοριάς συνελήφθησαν Επικαιρότητα

2 μέλη εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι εμπλέκονται σε τηλεφωνική απάτη, που διαπράχθηκε στην πόλη της Καστοριάς συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν χθες (06-08-2026) τις απογευματινές ώρες στην πόλη της Καστοριάς, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών ...

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.