Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει θερμά τον μαθητή του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας, Θωμά Τσώμη, για την έκδοση του βιβλίου του «Παλιά αρχοντικά της Φλώρινας».
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 15 ετών, καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα ώριμη και αξιόλογη εκδοτική πρωτοβουλία, πιθανόν από τις πρώτες του είδους της στην περιοχή μας.
Το βιβλίο του αναδεικνύει την αγάπη του για την τοπική ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Φλώρινας, αποτελώντας παράλληλα πηγή έμπνευσης για τη μαθητική κοινότητα.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον εκπαιδευτικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Χρυσοχοΐδη Χαράλαμπο, του οποίου η πολύτιμη στήριξη και καθοδήγηση συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας.
Στον Θωμά ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στη δημιουργική του πορεία και κάθε επιτυχία στους στόχους του.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
























