Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Δημάρχου Αμυνταίου στις πληγείσες περιοχές από τη χαλαζόπτωση σε Μανιάκι και Αντίγονο

Επίσκεψη του Δημάρχου Αμυνταίου στις πληγείσες περιοχές από τη χαλαζόπτωση σε Μανιάκι και Αντίγονο

proodos-market-amyntaion socia;33

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές των Κοινοτήτων Μανιακίου και Αντιγόνου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωάννης Λιάσης, μετά την έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2026 και προκάλεσε ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες.

Τον Δήμαρχο συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Εύρυθμης Λειτουργίας Οικισμών, Γεώργιος Τσιβελεΐδης. Στο Μανιάκι, ο κ. Λιάσης βρέθηκε στις πληγείσες εκτάσεις μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Βενιζέλο Κοτσερίδη, ενώ στο Αντίγονο με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Νικόλαο Πατμάνογλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την έκταση των ζημιών και συνομίλησε με παραγωγούς, εκφράζοντας τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στους αγρότες που είδαν τον κόπο τους να πλήττεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.