Το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο», με γνώμονα πάντοτε την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των Τμημάτων του, σας ενημερώνει ότι ισχύουν τα ακόλουθα:
Το επισκεπτήριο επιτρέπεται αυστηρά και μόνο από τις 16:00 έως τις 17:00, με ανώτατο αριθμό δύο (2) επισκεπτών ανά ασθενή.
Δεν επιτρέπεται η παραμονή στο Νοσοκομείο συνοδών και επισκεπτών που παρουσιάζουν συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, όπως πυρετό ή δεκατική πυρετική κίνηση, βήχα, φαρυγγαλγία ή ρινική καταρροή.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.























