Κοινωνία

Εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών αιμοδοτών του Νομού Φλώρινας

Ένταξη της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας στο Πρόγραμμα Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση
Ο Καιρός στο Αμύνταιο

socia;33

Το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και ο Δήμος Φλώρινας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντών Αιμοδοτών, συνδιοργανώνουν εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών αιμοδοτών του Νομού μας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολυετή προσφορά τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου (νέο πάρκο), την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 11.00΄.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΤΣΟΣ

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Ποια είναι η αντίδρασή σου;

Μέτριο
0
Αρκετά καλό
0
Το λατρεύω
0
Δεν είμαι σίγουρος
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.