Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου η δράση δωρεάν στείρωσης αδέσποτων γατών, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου.
Κατά τη διάρκεια της δράσης στειρώθηκαν 152 αδέσποτες γάτες του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε όλους τους φιλόζωους πολίτες που περισυνέλεξαν και μετέφεραν στο καταφύγιο τις αδέσποτες γάτες από όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, καθώς και τους εθελοντές φιλόζωους για την έμπρακτη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.
Ευχαριστούμε, επίσης, τις επιχειρήσεις ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ, ΔΟΥΜΚΟΣ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, DELLAGO, DE NIRO, SOCIAL, ΤΡΑΠΕΖΑ και MERLOT, καθώς και την GREEK ANIMAL RESCUE για τη σημαντική στήριξή της.
Λόγω της αυξημένης ανταπόκρισης, η οποία ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις, δεν κατέστη δυνατή η στείρωση όλων των γατών που δήλωσαν οι ενδιαφερόμενοι δημότες.
Ως εκ τούτου, ενημερώνουμε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερη φάση της συγκεκριμένης δράσης το επόμενο χρονικό διάστημα.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.























