Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025, 1:33 πμ
21 °c
Amyntaio
Amyntaio News
  • Αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος Φλώρινας
  • Αγγελίες Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Πολιτιστικά
  • Τοπικά νέα
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος Φλώρινας
  • Αγγελίες Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Πολιτιστικά
  • Τοπικά νέα
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Amyntaio News
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Ψάχνεις μεταχειρισμένο; Auto Soumpasis, 7ης Νοεμβρίου Φλώρινα, τηλ. 23850 26074

soumpasis-car-florina

proodos-market-amyntaion

Αρχική » ΥΠΕΝ: «Πράσινο» στο mega αιολικό των 100,8 MW στη Δυτική Μακεδονία

ΥΠΕΝ: «Πράσινο» στο mega αιολικό των 100,8 MW στη Δυτική Μακεδονία

ΥΠΕΝ: «Πράσινο» στο mega αιολικό των 100,8 MW στη Δυτική Μακεδονία

4 Μαρτίου 2024
in Κοινωνία
18
0

           Social Cafe Bar στο Αμύνταιο
socia;33

Share on FacebookShare on XShare on

Το «πράσινο φως» του ΥΠΕΝ εξασφάλισε το μεγάλο αιολικό έργο της εταιρείας «Μεγαλέξανδρος Βενταβέλ Α.Ε.», συνολικής ισχύος 100,8 MW σε περιοχές της Φλώρινας και της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα η Γενική Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΝ προχώρησε στην Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου με τίτλο: «Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) στις θέσεις «Μεγαλέξανδρος», «Ανεμοδαρμένη» & ‘Ανεμοδαρμένη ΙΙ’, συνολικής ισχύος 100,8 MW & Συνοδά Υποστηρικτικά Έργα’’ στις Δ.Ε. Κρυσταλλοπηγής και Πρεσπών του Δήμου Πρεσπών και στις Δ.Ε. Καστρακίου και Κορεστίων του Δήμου Καστοριάς, των Π.Ε. Φλώρινας και Καστοριάς, της Περ. Δυτικής Μακεδονίας».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με βάση τα όσα αναφέρονται στην ΑΕΠΟ το έργο χωροθετείται εν μέρει εντός προστατευόμενων περιοχών του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου NATURA 2000. Συγκεκριμένα τμήμα του έργου βρίσκεται εντός της ευρύτερης περιοχής του Δρυμού Πρεσπών ενώ εντοπίζεται σε κοντινή απόσταση (1,9 χλμ.) από τη Ζώνη Ειδικής Προστασίας – Ειδική Ζώνη Διατήρησης (ΖΕΠ – ΕΖΔ) του «Εθνικού Δρυμού Πρεσπών». Όπως προαναφέρθηκε αυτό αφορά ένα τμήμα του έργου,(Α/Γ ΑΣΠΗΕ Μεγαλέξανδρος και σχετικά συνοδά έργα) ενώ τα υπόλοιπα τμήματα του (Α/Γ ΑΣΠΗΕ Ανεμοδαρμένη Ι, ΙΙ και συνοδά τους έργα), δεν εντοπίζονται εντός περιοχών ΕΖΔ-ΤΚΣ.

Συνολικά, οι ΑΣΠΗΕ του project, οι υπόγειες διασυνδετικές γραμμές μεταφοράς Μ.Τ., ο Υ/Σ «Ιεροπηγή», και η απαιτούμενη εσωτερική οδοποιία και οδοποιία διασύνδεσης, που αδειοδοτούνται ως συνοδά έργα του συγκροτήματος των τριών ΑΣΠΗΕ της εταιρείας «Μεγαλέξανδρος Βενταβέλ Α.Ε.», εμπίπτουν εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στις Περιφερειακές Ενότητες Φλώρινας και Καστοριάς, στους Καλλικράτειους Δήμους Πρεσπών (Δημοτικές Ενότητες Κρυσταλλοπηγής και Πρεσπών) και Καστοριάς (Δημοτικές Ενότητες Καστρακίου και Κορεστίων).

Τι περιλαμβάνει το project

Ο σχεδιασμός του έργου περιλαμβάνει τα εξής:

Τον ΑΣΠΗΕ στη θέση «Μεγαλέξανδρος» (Δ. Πρεσπών, Π.Ε. Φλώρινας), συνολικής ισχύος 33,6 MW.
Τον ΑΣΠΗΕ στη θέση «Ανεμοδαρμένη» (Δ. Πρεσπών Π.Ε. Φλώρινας), συνολικής ισχύος 33,6MW.
Τον ΑΣΠΗΕ στη θέση «Ανεμοδαρμένη ΙΙ» (Δ. Πρεσπών, Π.Ε. Φλώρινας & Δ. Καστοριάς, Π.Ε. Καστοριάς), συνολικής ισχύος 33,6 MW.
Κάθε ένας από τους παραπάνω ΑΣΠΗΕ θα αποτελείται από οχτώ ανεμογεννήτριες τύπου V150- 4.2 MW, της εταιρείας Vestas Wind Systems A/S, ονομαστικής ισχύος 4.2 ΜW, με διάμετρο ρότορα και ύψος πλήμνης 105 μέτρα
Οι εργασίες οδοποιίας για τις ανάγκες κατασκευής και λειτουργίας του έργου, διακρίνονται σε:

Διάνοιξη νέας οδοποιίας πρόσβασης που καταλήγει στα όρια του πολυγώνου του ΑΣΠΗΕ «Μεγαλέξανδρος» (3 κλάδοι με συνολικό μήκος 5,552 χλμ).
Διάνοιξη νέας εσωτερικής οδοποιίας εντός του πολυγώνου του ΑΣΠΗΕ «Μεγαλέξανδρος» (10 κλάδοι με συνολικό μήκος 8,221 χλμ).
Διάνοιξη νέας οδοποιίας πρόσβασης που καταλήγει στα όρια του πολυγώνου του ΑΣΠΗΕ «Ανεμοδαρμένη ΙΙ» (1 κλάδος με συνολικό μήκος 808,98 μ.).
Διάνοιξη νέας εσωτερικής οδοποιίας εντός του πολυγώνου του ΑΣΠΗΕ «Ανεμοδαρμένη ΙΙ» (9 κλάδοι με συνολικό μήκος 5,731 χλμ).
Διάνοιξη κλάδου διασύνδεσης μέσης τάσης, μήκους 1.644,72 μ., ο οποίος αποτελεί μέρος των έργων διασύνδεσης των ΑΣΠΗΕ με το νέο Υ/Σ 33/400 kV στη θέση «Ιεροπηγή».
Διάνοιξη νέας οδοποιίας πρόσβασης που καταλήγει στα όρια του πολυγώνου του ΑΣΠΗΕ «Ανεμοδαρμένη», που αρχίζει από τα όρια του πολυγώνου του ΑΣΠΗΕ «Ανεμοδαρμένη ΙΙ» και καταλήγει στον κύριο κλάδο της εσωτερικής οδοποιίας του ΑΣΠΗΕ (1 κλάδος με συνολικό μήκος 216,17 μ.).
Διάνοιξη νέας εσωτερικής οδοποιίας εντός του πολυγώνου του ΑΣΠΗΕ «Ανεμοδαρμένη» (8 κλάδοι με συνολικό μήκος 6,473 χλμ).
Οι εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης, περιλαμβάνουν:

Υπόγειο Δίκτυο Διασύνδεσης Μέσης Τάσης 33 kV, εσωτερικής διασύνδεσης και διασύνδεσης μεταξύ των ΑΣΠΗΕ και του νέου Υ/Σ 33/400 kV στη θέση «Ιεροπηγή», συνολικού μήκους περίπου 49,2 χλμ.
Κατασκευή νέου υποσταθμού (Υ/Σ 33/400 kV «Ιεροπηγή»), κατά μήκος της υφιστάμενης Γραμμής Μεταφοράς (Γ.Μ.) 400 kV ΚΥΤ «Καρδιά – Αλβανία», στην οποία και θα συνδεθεί.
Σημειώνεται ότι θα εγκατασταθούν τρία προσωρινά συγκροτήματα παρασκευής σκυροδέματος εντός των πολυγώνων των ΑΣΠΗΕ, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες κατασκευής των έργων. Σε κάθε ΑΣΠΗΕ θα κατασκευαστούν συνολικά οχτώ πλατείες, εμβαδού περίπου 6.000 τ.μ. έκαστη, για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.

Οι πλατείες ανέγερσης των Α/Γ, σχεδόν στο σύνολό τους, σχεδιάστηκαν με βάση τη μέθοδο ανέγερσης δύο φάσεων (με προανέγερση), δηλαδή με αποθήκευση των 2 τμημάτων του πυλώνα και των πτερύγων επί της πλατείας, με σκοπό τη μείωση της επέμβασης.

Οι ΑΣΠΗΕ θα λειτουργήσουν ως ανεξάρτητες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και θα συνδεθούν στο νέο Υ/Σ Ανύψωσης Τάσης 33/400 kV (Υ/Σ στη θέση «Ιεροπηγή»), ο οποίος θα κατασκευαστεί σε κατάλληλο γήπεδο κατά μήκος της υφιστάμενης Γραμμής Μεταφοράς (ΓΜ) 400 kV ΚΥΤ ‘’Καρδιά – Αλβανία’’, στην οποία και θα συνδεθεί.
Ο Υποσταθμός στην πλήρη ανάπτυξή του θα αποτελείται από 1 Μ/Σ Ισχύος ικανότητας 250 MVA, 2 απλές πύλες Γραμμής Μεταφοράς (Γ.Μ.) 400 kV, 1 πύλη Υψηλής Τάσης (400 kV) Μ/Σ Ισχύος, 6 πύλες Μέσης Τάσης (33 kV) τύπου IPPM για τη διασύνδεση των ισάριθμων αναχωρήσεων του Δικτύου Διασύνδεσης Μ.Τ. των Αιολικών Σταθμών.

Πυκνωτές αντιστάθμισης αέργου ισχύος, θα εγκατασταθούν εάν απαιτηθούν από τους Όρους Σύνδεσης του ΑΔΜΗΕ.

Τέλος, θα γίνει ανέγερση νέου Πυλώνα εντός του γηπέδου του Υ/Σ επί της διερχόμενης σε αυτό γραμμής μεταφοράς 400 Kv, ενώ θα κατασκευαστούν τα απαραίτητα κτηριακά και δομικά έργα, γειώσεις και σύστημα αντικεραυνικής προστασίας, περιμετρικός φωτισμός – οδοφωτισμός – φωτισμός κτηριακών χώρων και όλες οι απαιτούμενες Η/Μ εγκαταστάσεις ψύξης, θέρμανσης, αερισμού, πυρόσβεσης, αδιάλειπτης παροχής τάσης στα κρίσιμα φορτία και γενικότερα ό,τι προβλέπεται από τις ισχύουσες προδιαγραφές του ΑΔΜΗΕ και της Σύμβασης Σύνδεσης μεταξύ ΑΔΜΗΕ και παραγωγού.

Η σύνδεση του ΑΣΠΗΕ έως τον νέο Υ/Σ 33/150 kV θα πραγματοποιηθεί μέσω υπόγειας γραμμής μέσης τάσης (Μ/Τ) 33 kV συνολικού μήκους 49,2 χλμ.

Η εταιρεία

Η εταιρεία «Μεγαλέξανδρος Βενταβέλ Α.Ε.» συστάθηκε τον Μάιο του 2021 και αποτελεί βραχίονα της Vendavel Energy S.A. που εδρεύει στη Σιάτιστα Κοζάνης. Η Vendavel διαθέτει αιολικά έργα εγκατεστημένης ισχύος 73,6 MW, καθώς και αρκετά μεγάλα προγραμματισμένα έργα πάνω από 500 MW σε διάφορα στάδια ανάπτυξης.

Ακόμα μέσω της Visima Vendavel προωθείται φωτοβολταϊκός σταθμός εγκατεστημένης ισχύος 100.3 MW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 100.3 MW στη θέση Ανεμοδαρμένη, των Δήμων Καστοριάς και Πρεσπών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Πηγή:newmoney.gr

Διαβάστεακόμη !!

Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Χάντμπολ «Αμύντα» Αμυνταίου

13 Αυγούστου 2025
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

11 Αυγούστου 2025
Ανοιχτή επιστολή για την μονάδα καύσης απορριμμάτων που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στην Δυτική Μακεδονία

Ανοιχτή επιστολή για την μονάδα καύσης απορριμμάτων που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στην Δυτική Μακεδονία

9 Αυγούστου 2025
Σύλληψη 32χρονου άνδρα για οικογενειακή βία στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς

Στη φυλακή γιατρός που δεν κατέβαλε εγγύηση 10.000 ευρώ αφού πιάστηκε με «φακελάκι»

19 Ιουλίου 2025

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
Tags: aruografia

Αν θες να συνεχίσεις να βλέπεις τα νέα άρθρα, από το amyntaionews.gr μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μας στο Meta - Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61564656630469
και να κάνεις απλά 2 κλικ:
1. Επιλέγεις: Ακολουθείτε
2. Διαλέγεις: Να εμφανίζονται πρώτα

Προηγούμενη ανάρτηση

Παρουσίαση βιβλίου της εικαστικού Μαρίας Γρ. Χατζηλάμπου, στο Αμύνταιο

Επόμενη Ανάρτηση

Χαλκίδα: Δικηγόρος κατέβασε την ελληνική σημαία έξω από τα δικαστήρια και κρέμασε καλσόν

Σχετικά δημοσιεύματα

Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Χάντμπολ «Αμύντα» Αμυνταίου

13 Αυγούστου 2025
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

11 Αυγούστου 2025
Ανοιχτή επιστολή για την μονάδα καύσης απορριμμάτων που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στην Δυτική Μακεδονία

Ανοιχτή επιστολή για την μονάδα καύσης απορριμμάτων που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στην Δυτική Μακεδονία

9 Αυγούστου 2025
Σύλληψη 32χρονου άνδρα για οικογενειακή βία στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς

Στη φυλακή γιατρός που δεν κατέβαλε εγγύηση 10.000 ευρώ αφού πιάστηκε με «φακελάκι»

19 Ιουλίου 2025
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

Για την εμφάνιση ευλογιάς στην Π.Ε. Φλώρινας

12 Ιουλίου 2025
Θα ζητείται ταυτότητα για πώληση αλκοόλ και τσιγάρων σε ανήλικους

Θα ζητείται ταυτότητα για πώληση αλκοόλ και τσιγάρων σε ανήλικους

4 Ιουλίου 2025
Ευχαριστήριο για τη δωρεά υπερσύγχρονου μηχανογραφικού εξοπλισμού στο Νεφρολογικό Τμήμα

Ευχαριστήριο για τη δωρεά υπερσύγχρονου μηχανογραφικού εξοπλισμού στο Νεφρολογικό Τμήμα

1 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, 31χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών και ναρκωτικών

Συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, 31χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών και ναρκωτικών

19 Ιουνίου 2025
Παρέλαβε από το λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης δέμα που περιείχε, 18,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Παρέλαβε από το λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης δέμα που περιείχε, 18,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

15 Ιουνίου 2025
Δήμαρχος Αμυνταίου, το τρένο θα ξαναρθει και ειναι απλα φήμες η μετακινηση της 106ης Μοίρας Αυτοκινούμενου Μέσου Πυροβολικού απο το Αμύνταιο

Δήμαρχος Αμυνταίου, το τρένο θα ξαναρθει και ειναι απλα φήμες η μετακινηση της 106ης Μοίρας Αυτοκινούμενου Μέσου Πυροβολικού απο το Αμύνταιο

8 Μαΐου 2025
Επόμενη Ανάρτηση
Χαλκίδα: Δικηγόρος κατέβασε την ελληνική σημαία έξω από τα δικαστήρια και κρέμασε καλσόν

Χαλκίδα: Δικηγόρος κατέβασε την ελληνική σημαία έξω από τα δικαστήρια και κρέμασε καλσόν

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός στην πόλη της Καστοριάς για κλοπή από κατάστημα ειδών άθλησης

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός στην πόλη της Καστοριάς για κλοπή από κατάστημα ειδών άθλησης

Αφήστε σχόλιο, για αυτό το post!

Επικοινωνια Αμύνταιο News

Ο δικός σας τρόπος με την ενέργεια

https://www.dei.gr/el/mydei/

Η εταιρεία ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ AE ΟΤΑ είναι κοντά σας για να σας προσφέρει φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό

KOSMHMATA-Sofia-Lovatsi
Thenews-of-ptolemaida

Πατήστε και ακουστέ τώρα

viva-radio-ptolemaida
Κάντε κλικ επάνω στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε το "ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ". Οι τιμές ισχύουν (από 4/8/2025 μέχρι 23/8/2025) proodos-mark2 width=

Βρείτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και διαβάστε!!

  • Aθλητικά (455)
  • Lifestyle (112)
  • rapid tests (1)
  • Αγγελίες Εργασίας (6)
  • Αμύνταιο (443)
  • Απόψεις (3)
  • Αρθρογραφία (292)
  • Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 (81)
  • Γρεβενά (74)
  • Δήμος Φλώρινας (35)
  • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου (40)
  • Εκδηλώσεις (28)
  • Επικαιρότητα (480)
  • Επιστήμη Τεχνολογία Υπολογιστές (1)
  • Καστοριά (133)
  • Κοζάνη (184)
  • Κοινωνία (3.082)
  • κορονοϊός (3)
  • Ο καιρός (39)
  • Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας (17)
  • Πολιτική (219)
  • Πολιτιστικά (13)
  • Πρέσπες (22)
  • Πτολεμαΐδα (299)
  • Πωλήσεις (2)
  • Ρεπορτάζ (95)
  • Συνταγές (48)
  • Τελευταίες ειδήσεις (173)
  • Τελευταίες ειδήσεις Ελλάδα (24)
  • Τοπικά νέα (183)
  • Υγεία (35)
  • Φλώρινα (532)

Ο καιρός στο Αμύνταιο

Amyntaio, Greece
Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
Clear
21 ° c
49%
3.6mh
32 c 17 c
Πα
33 c 16 c
Σα

Τα ποιο διαβασμένα

  • Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

    Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Χάντμπολ «Αμύντα» Αμυνταίου

    26 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 10 Tweet 7
  • Γάμος με φορτηγά στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αναρράχης

    32 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 13 Tweet 8
  • Πειθαρχική δίωξη εκπαιδευτικού της Δυτικής Μακεδονίας

    113 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 45 Tweet 28
  • Συλλυπητήριο για την εκδημία του Κώστα Μελά

    10 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 4 Tweet 3
  • Ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη Αμυνταίου 2024, πλούσιο Φωτορεπορταζ και Βίντεο

    935 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 374 Tweet 234
  • Αχλάδα Φλώρινας: Μαχητική κινητοποίηση των κατοίκων

    28 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 11 Tweet 7
  • Πανήγυρις Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Κυρίου Συνοικισμού Σωτήρ Αμυνταίου

    40 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 16 Tweet 10

Ιστορικό

Ειδήσεις τώρα

Κοζάνη

Σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, συνελήφθησαν 4 ημεδαποί για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

13 Αυγούστου 2025
Επικαιρότητα

Συλλυπητήριο για την εκδημία του Κώστα Μελά

13 Αυγούστου 2025
Πρέσπες

Στην Πρέσπα οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες

13 Αυγούστου 2025
Δήμος Φλώρινας

Ανακοίνωση για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Μελίτης

13 Αυγούστου 2025
Aθλητικά

Τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας καλούνται σε Γενική Συνέλευση

13 Αυγούστου 2025
Επικαιρότητα

4η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Αμυνταίου

13 Αυγούστου 2025
Προηγούμενο Επόμενο
  • Πολιτική απορρήτου
  • Όροι και Προϋποθέσεις

Copyright © 2025 - All rights reservedby Designed by Gregory developers .

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης

Για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή τα μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συναίνεσης ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες.

Functional Πάντα ενεργό
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Στατιστική
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Εμπορία
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος Φλώρινας
  • Αγγελίες Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Πολιτιστικά

Copyright © 2025 - All rights reservedby Designed by Gregory developers .

Αρχική » ΥΠΕΝ: «Πράσινο» στο mega αιολικό των 100,8 MW στη Δυτική Μακεδονία