Αυξημένες είναι σε σχέση με πέρυσι οι τιμές στα κρέατα, με τους καταναλωτές να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης
Από το πρωί έχουν πάρει φωτιά ψησταριές και σούβλες, για τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης, με το κόστος του φετινού παραδοσιακού τραπεζιού να είναι ιδιαίτερα «αλμυρό».
Αυξημένες, τουλάχιστον κατά 6%, είναι σε σχέση με πέρυσι οι τιμές στα κρέατα, με την κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά τις τελευταίες ημέρες να κρίνεται ικανοποιητική από τους κρεοπώλες.
Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος των κρεάτων:
Χοιρινό από 4-6.5 ευρώ το κιλό
Καλαμάκι χοιρινό από 7 ευρώ το κιλό
Πανσέτα από 6 ευρώ το κιλό
Κοτόπουλο από 4-5 ευρώ το κιλό
Προβατίνα από 7 ευρώ
Κατσίκι και αρνί από 7-10 ευρώ
Λουκάνικα Καρδίτσας : 7,90 ευρώ
Κεμπάπ: 8,50 ευρώ
Μπιφτέκια κοτόπουλο – μοσχάρι: 8,50 ευρώ
Κοντοσουβλι χοιρινό: 6,80 ευρώ
Φτερούγες: 2,80 ευρώ
dnews.gr