Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Τουρισμός για όλους 2022: Αντίστροφη μέτρηση για το voucher των 150 ευρώ, τι αλλάζει φέτος

Δημοσιεύτηκε Amyntaio me News  - Αμυνταιο site 19 Ιουνίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/06/19 at 5:26 ΜΜ
diakopes
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Στο πρότυπο του Freedom Pass, το πρόγραμμα θα δίνει ένα voucher των 150 ευρώ για φθηνότερες διακοπές για το καλοκαίρι αλλά και για τον χειμώνα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρμόδιων η ειδική πλατφόρμα tourism4all.gov.gr θα ανοίξει μέχρι το τέλος του Ιουνίου και η εφαρμογή του προγράμματος αναμένεται να ξεκινήσει από τις 5 Ιουλίου.

Το «Τουρισμός για όλους 2022» είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και αφορά 200.000 δικαιούχους, οι οποίοι θα λάβουν μία ψηφιακή κάρτα ύψους 150 ευρώ, έκαστος, για την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής τους.

Το σημαντικό είναι ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μπορεί να το αξιοποιήσει κάποιος για όποια εποχή του χρόνου επιθυμεί, ακόμη και για τον χειμώνα.

Μέχρι πέρσι -όπως και στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού έτσι και στο «Τουρισμός για όλους-» τα voucher μπορούσαν να εξαργυρωθούν σε καταλύματα είτε σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Η αλλαγή φέτος
Φέτος όμως προστίθεται λέγεται ότι προστίθεται μια ακόμα κατηγορία και αυτή είναι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις, όμως είναι πολύ πιθανό πως το voucher θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και για φαγητό και ποτό.

Το πρόγραμμα θα «τρέχει» παράλληλα με τον Κοινωνικό Τουρισμό καθώς και με ένα μικρότερο πρόγραμμα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με σκοπό τη στήριξη του εγχώριου τουρισμού σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια.
dikaiologitika.gr

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αιτήσεις κατεχόμενων κυψελών 01-09-2022 έως 20-10-2022
Melises

Το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει Διαβάστε περισσότερα

Το PARKING! (της Εθνικής Τράπεζας)
Σπυρος Ηλιαδης

Στην αριστερή πλευρά του ιστορικού κτιρίου Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: