ΚοζάνηΠολιτική1

To Σάββατο η παρουσίαση του βιβλίου, του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην Κοζάνη

To Σάββατο η παρουσίαση του βιβλίου, του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην Κοζάνη

socia;33

Οι Εκδόσεις Gutenberg διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου Ιθάκη του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το Σάββατο 7 Μαρτίου στην Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης – Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση Φιλίππου Β΄ 30, στην Κοζάνη, με ώρα προσέλευσης στις 18:30 και έναρξη στις 19:00.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για το πολιτικό και ιστορικό περιεχόμενο του βιβλίου, με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν:

Σωκράτης Βατάλης, πολιτικός μηχανικός
Ευγενία Γάκη, εκπαιδευτικός
Θόδωρος Καρυπίδης, πρώην περιφερειάρχης και δημοσιογράφος
Θέμης Μουμουλίδης, σκηνοθέτης και συγγραφέας
Στέφανος Μπαλταγιάννης, διευθυντής ΕΣΥ
«Ιθάκη»: Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
Μετά τις παρεμβάσεις των ομιλητών, θα ακολουθήσει ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα αναφερθεί στο περιεχόμενο του βιβλίου και στις πολιτικές και ιστορικές διαστάσεις που αυτό πραγματεύεται. Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει η Γεωργία Λοτσοπούλου.
Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού της περιοχής, καθώς το βιβλίο «Ιθάκη» επιχειρεί να καταγράψει σκέψεις, εμπειρίες και πολιτικά συμπεράσματα από μια κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ζωής.
dnews.gr

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

You may also like

More in:Κοζάνη

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.