Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Επικαιρότητα

Το 55ο τεύχος του Together Free Press κυκλοφορεί!

Αντικρίσαμε το 2021 μέσα από έξι φωτογραφίες . Κάναμε ευχές. Σχεδιάσαμε παρέα με την Γλύκα Διονυσοπούλου γραμμές και σημεία. Εκπαιδευτήκαμε στις εικόνες και τα μηνύματα που περνούν με τον Σάκη Δαζάνη. Ανακαλύψαμε έθιμα βαθέως παρελθόντος με τον Θανάση Καλλιανιώτη. Κάναμε ένα ταξίδι στην Χριστουγεννιάτικη παγωμένη Κοζάνη. Γράψαμε γράμμα στον Αϊ Βασίλη. Ξετυλίξαμε τον μίτο των Mωμόγερων. Ήπιαμε καλαντόνερο, το πρώτο νερό του έτους. Γνωρίσαμε τους Πόντιους καλικάντζαρους. Γράψαμε ποιήματα παρέα με την ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Κρόκου.
Συζητήσαμε με τον υφυπουργό υποδομών και μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, για το στοίχημα της απολιγνιτοποίησης, την ηλεκτροκίνηση, την οινική οικονομία, τα υδροπλάνα. Ταξιδέψαμε στην Γερμανία. Βρήκαμε έναν Augusto τον χειμώνα. Διακοσμήσαμε τον χώρο μας. Βιώσαμε το Trenendum, είδαμε τους αόρατους, βγάλαμε τις σημειώσεις μας για την μουσική που ακούσαμε μέσα στην χρονιά. Κάναμε αλεξίπτωτό πλαγιάς. Ήπιαμε Σιατιστινό κρασί. Διαβάσαμε τις πλανητικές διελεύσεις, ξεναγηθήκαμε στον κόσμο της Αισθητικής Κοσμητολογίας.
Το νέο μας εξώφυλλο το κεντήσαμε στο χέρι. Έμπνευση μας, τα Χριστουγεννιάτικα σεμεδάκια που στόλιζαν τα σπίτια μας τότε που κάναμε όνειρα ξύπνιοι και παραληρούσαμε ιστορίες!
Έτσι και το εορταστικό μας τεύχος είναι ένα κέντημα φτιαγμένο στο χέρι από ανθρώπους που μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες, έθιμα και παραδόσεις.
Οι τόποι μας, οι συναντήσεις, η αυθεντικότητα της δημιουργικότητας και της έκφρασης υφαίνουν το νέο μας τεύχος, που κουβαλάει μέσα του τη μαγεία των Χριστουγέννων και την προσμονή για τη νέα χρονιά!

Together 55! Κυκλοφορεί!

Κέντημα: Λίλα Κύρου/Φωτογραφία-επεξεργασία: Γιώργος Σιαμπανόπουλος

Αυτά και άλλα πολλά στο Together που κυκλοφορεί!
Τogether Free Press
Αρχελάου 25, Κοζάνη
Τ. 2461025600
Ε. Info@togethermag.gr
W. togethermag.gr
FB : @togethermazi
IG: @together_free_press
Ιssuu: @together43

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Back to top button