Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Θεσσαλονίκη: Μητέρα κλείδωσε τα ανήλικα παιδιά στο αυτοκίνητο για να κάνει απεντόμωση στο σπίτι

Amyntaio me News  - Αμυνταιο site 19 Ιουλίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/07/19 at 12:19 ΜΜ
Μητέρα κλείδωσε τα ανήλικα παιδιά στο αυτοκίνητο για να κάνει απεντόμωση στο σπίτι
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

H μητέρα ήθελε να κάνει απεντόμωση στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη και τα δύο μικρά παιδιά της, ήταν εμπόδιο. Αποφάσισε να τα κλειδώσει στο αυτοκίνητο με μια ολόκληρη γειτονιά στην Καλαμαριά να σηκώνεται στο πόδι…

Μητέρα κλείδωσε τα δυο παιδιά της, 3 και 6 ετών, στο αυτοκίνητο, για να προβεί σε εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης στο σπίτι της, στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο ανήλικα εντόπισαν περίοικοι και ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Τα παιδιά που βρίσκονταν κλειδωμένα στο αυτοκίνητο της μητέρας τους, χτυπούσαν τα τζάμια και φώναζαν σε μια προσπάθεια να ακουστούν. Κάποιοι αποφάσισαν να πλησιάσουν και πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε αυτό που είχε συμβεί.

Η 36χρονη μητέρα, με καταγωγή από τη Σερβία, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, όταν έγινε η καταγγελία, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Τα παιδιά απελευθερώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Όπως φέρεται να είπε η 36χρονη, δεν ήθελε να κάνει κακό, αλλά φοβήθηκε να τα κρατήσει στο σπίτι. Αναγνώρισε το λάθος της και υποσχέθηκε ότι δεν θα το επαναλάβει.
newsit.gr

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.