Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Σύσκεψη σχετικά με το έργο, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αμυνταίου

Amyntaio 3 Ιουλίου 2019
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/09/07 at 7:47 ΜΜ
Σύσκεψη σχετικά με το έργο, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αμυνταίου
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2. Ιουλίου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου, μεταξύ εκπροσώπων του Δήμου Αμυνταίου, του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, του ΕΒΕ Φλώρινας και λοιπών παραγόντων.

Η σύσκεψη έλαβε χώρα για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με την έγκριση του έργου Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αμυνταίου προϋπολογισμού 1.407.853,40 € και τον άμεσο συντονισμό των ενεργειών ώστε να ξεκινήσει η άμεση υλοποίηση της σημαντικής αυτής προσπάθειας που αναβαθμίζει το κέντρο του Αμυνταίου και παράλληλα στοχεύει στην αναζωογόνηση του επιχειρηματικού κόσμου του Δήμου μας.

Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου και το ΕΒΕ Φλώρινας για την συμμετοχή τους και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την απόφαση του να διατεθούν άμεσες ενισχύσεις που τονώνουν την τοπική επιχειρηματικότητα και ενισχύουν μέσα από την τεχνολογία και καινοτομία την ανταγωνιστικότητα της.

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *