Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (24-09-2021) το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 39 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και απόφαση δικαστηρίου, κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, χθες βραδινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας από προαναφερόμενους αστυνομικούς συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, διότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα, ενώ στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνεχιζόμενης της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με ποινή φυλάκισης -12- μηνών και χρηματική ποινή -5.000- ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Επιπλέον, σε βάρος των ανωτέρω αλλοδαπών επιβλήθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα των πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ για παράβαση των προϋποθέσεων εισόδου στη χώρα, σύμφωνα με τις διατάξεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοΐού covid-19.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 1 - Επικοινωνία 2386 023114 Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες και προχθές (01 και 02-03-2021) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη προχθές (01-03-2021) τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ο 27χρονος, διότι επιχείρησε να πουλήσει ναρκωτικές ουσίες σε άτομο, το οποίο αντιλαμβανόμενο τον επικείμενο έλεγχο από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, τράπηκε σε φυγή.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 25χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής, ο οποίος και συνελήφθη χθες (02-03-2021) τις μεσημβρινές ώρες, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
-78,96- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
μία ηλεκτρονική ζυγαριά,
-2- κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των -485- ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 1 - Επικοινωνία 2386 023114 Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας, οι οποίοι μετέφεραν με Δ.Χ. Λεωφορείο 11 παράτυπους μετανάστες

Σε βάρος δύο μεταφερόμενων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φθιώτιδας

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν το Δ.Χ. Λεωφορείο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και χρηματικά ποσά -3.145- ευρώ και -24.900- Λεκ Αλβανίας

Συνελήφθησαν χθες (20-12-2020) τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 30 ετών για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Φλώρινας Δ.Χ. Λεωφορείο, με οδηγό τον 30χρονο και συνοδηγό τον 29χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα από κοινού, έναντι χρηματικής αμοιβής, έντεκα (11) αλλοδαπούς, ηλικίας από 17 έως 42 ετών, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος ενός μεταφερόμενου εκκρεμούσε καταδικαστκή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με ποινή φυλάκισης -63- μηνών για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, ενώ σε βάρος έτερου μεταφερόμενου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φθιώτιδας, με ποινή φυλάκισης -3- μηνών και χρηματική ποινή -1.500- ευρώ για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• το ανωτέρω Δ.Χ. Λεωφορείο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά,
• τα χρηματικά ποσά των -3.145- ευρώ και -24.900- Λεκ Αλβανίας,
• δύο (2) κινητά τηλεφώνα,
• κατάσταση επιβατών και
• μπλοκ αποδείξεων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 1 - Επικοινωνία 2386 023114 Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button