Συνελήφθη σήμερα (11-06-2023) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 37χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης εντόπισαν τον 37χρονο να εξέρχεται από οικοδομή, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την παρουσία του στο σημείο.
Συνεχιζόμενης της έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης διαπιστώθηκε, ότι ο προαναφερόμενος με τη συνδρομή άγνωστης γυναίκας που λειτουργούσε ως τσιλιαδόρος, τα στοιχεία της οποίας αναζητούνται να ταυτοποιηθούν, προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κοζάνη, με σκοπό την κλοπή.
Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
σφυρί,
ειδικός μηχανισμός απεγκλωβισμού και θραύσης τζαμιών,
ζευγάρι γάντια χεριών,
σουγιάς, ψαλίδι, μεταλλικό καλέμι κ.α.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
Αφήστε σχόλιο, για αυτό το post!