Συνελήφθη την 02-09-2024 τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 82χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, την 02-09-2024 το μεσημέρι και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 82χρονο, σε περιοχή της Κοζάνης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ένα ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε -26- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους -30- κιλών και -10- γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
Οι ως άνω αναφερθείσες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης,
-1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,
-1- κινητό τηλέφωνο με -1- κάρτα SIM και
Το χρηματικό ποσό των -275- ευρώ.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
Αφήστε σχόλιο, για αυτό το post!