Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

14  Απριλίου συνεδριάζει το Δημοτικό

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου σας  προσκαλεί στην 4η Τακτική συνεδρίαση   του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις  14  Aπριλίου 2020 ημέρα  Τρίτη και ώρα  18:00  με τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Skype και σύμφωνα με την ΠΝΠ 50/11/03/2020 «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού Covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής τους» και της Ερμηνευτικής Αριθμού Εγκυκλίου 40 31/03/2020, με θέματα:

  1. Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου έτους 2020.
  2. Αποδοχή ένταξης έργου με τίτλο “Αισθητική, λειτουργική ανακατασκευή πεζοδρομίων & υπαίθριων χώρων σχολείων Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Αμυνταίου”, στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου” στον Άξονα Προτεραιότητας 1: Αστική Αναζωογόνηση, με προϋπολογισμό 200.000,00 €.
  3. ΄Εγκριση επικαιροποιημένου μνημονίου συνεργασίας για την αρχαιολογική επίβλεψη των εκσκαφικών εργασιών του υπό έργου 3 ΄΄ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ΄΄ του έργου ΄΄ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ στην περιοχή του Δήμου ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ Π.Ε. Φλώρινας
  4. Αποδοχή απόφασης τροποποίησης την πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμυνταίου»  με Κωδικό ΟΠΣ 5002421 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
  6. Παροχή κατευθύνσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ ΟΤΑ, σε θέματα συναλλακτικής πολιτικής που άπτονται της οικονομικής βιωσιμότητας της εταιρίας

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Γ. Θωμαΐδης

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Γ. Θωμαΐδης

 

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button