Συνάντηση με εκπροσώπους της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Φλώρινας πραγματοποίησε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025.
Στη συνάντηση την Εκτελεστική Γραμματεία της ΑΔΕΔΥ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Μαρία Νεοκαζιώτη, ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Τσούλης, ο Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος Αντωνιάδης, ο Οργανωτικός Υπεύθυνος Στέφανος Καραϊσκάκης και τα μέλη Μιχάλης Ρωμανίδης και Θεολόγος Οκουτσίδης. Στη συνάντηση παρευρίσκετο ο Δήμαρχος Πρεσπών Γιώργος Στεργίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και συνοδεύτηκε από την ανταλλαγή ευχών για την έλευση του νέου έτους. Επίσης, η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του δημοσίου τομέα, καθώς και τις δράσεις που επρόκειτο να προγραμματιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Εκτελεστικής Γραμματείας για την εποικοδομητική συνάντηση και τόνισε ότι η ενίσχυση της συνεργασίας τους θα αποβεί ωφέλιμη τόσο για τους πολίτες, όσο και για την κοινωνία.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.