Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Αναργύρων

Amyntaio 30 Σεπτεμβρίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/10/05 at 6:03 ΜΜ
Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Αναργύρων
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Συζήτηση για την πορεία της μετεγκατάστασης του οικισμού.

Με τον Πρόεδρο Γεώργιο Τσισμαλίδη και μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Αναργύρων, καθώς και αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα, συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν ζητήματα τα οποία απασχολούν την διαδικασία της μετεγκατάστασης του οικισμού. Ειδικότερα αναφέρθηκαν τα παρακάτω:

• Ο Δήμος Εορδαίας έχει παραλάβει όλες τις μελέτες για τα έργα υποδομής από την ΑΝΚΟ.
• Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα Τοπικά Ρυμοτομικά, τα οποία βρίσκονται για έλεγχο στο νομοθετικό τμήμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αφού πάρουν τις απαραίτητες υπογραφές από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα προωθηθούν στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία δημοσίευσής τους στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
• Επίσης ο Παναγιώτης Πλακεντάς σημείωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, θα προγραμματιστεί συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς στο κλείσιμο της συνάντησης τόνισε ότι θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή τόσο με την Κοινότητα όσο και με την Επιτροπή Αγώνα των Αναργύρων, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός και συνεργασία, αναφορικά με επόμενα βήματα, τα οποία θα γίνουν από πλευράς του Δήμου Εορδαίας, προς την κατεύθυνση της επίσπευσης των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης, με όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τους κατοίκους.

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *