Κοινωνία

Συμμετοχή του Δημάρχου Φλώρινας σε εκδήλωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην Κοζάνη

Συμμετοχή του Δημάρχου Φλώρινας σε εκδήλωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην Κοζάνη

socia;33

Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην Κοζάνη, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.
Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση από την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Αλεξάνδρα Σδούκου επτά νέων προγραμμάτων ενεργειακής αναβάθμισης, προϋπολογισμού 910,5 εκ. ευρώ.
Τα προγράμματα θα ωφελήσουν δεκάδες χιλιάδες δικαιούχους και αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, επιχειρήσεων, ορεινών τουριστικών καταλυμάτων, σχολικών μονάδων και δημοτικών υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης.
Στη συζήτηση που ακολούθησε συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Ιωάννης Μητλιάγκας

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Ποια είναι η αντίδρασή σου;

Μέτριο
0
Αρκετά καλό
0
Το λατρεύω
0
Δεν είμαι σίγουρος
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.