Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Συγχαρητήριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Amyntaio 18 Ιουνίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/06/18 at 4:14 ΜΜ
Συγχαρητήριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του τμήματος Στ2’ του Σχολείου μας, οι οποίοι συμμετείχαν με επιτυχία στον 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», που διοργανώθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών/Τμήμα Φυσικής και την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση. Να σημειωθεί ότι ο Διαγωνισμός αυτός είναι ο πιο διακεκριμένος στην Ελλάδα και είναι υψηλών απαιτήσεων. Τις πρώτες 5 θέσεις κατέλαβαν οι μαθητές: Χρήστος Τσιλεμάνης, Ανθή Παπαϊωάννου, Ειρήνη Σοβισλή, Δανάη Ολυμπίσιου και Γεώργιος Πέτρου, ενώ υψηλές επιδόσεις σημείωσε το 70% της τάξης. Για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες η συμμετοχή αυτή ήταν μια σημαντική εμπειρία και ευχόμαστε η διάκρισή τους αυτή να έχει και επόμενες επιτυχίες, εφόσον οι επιστημονικές δραστηριότητες αποτελούν κορυφαία έκφραση της σχολικής ζωής και εμπλουτίζουν τον εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Τέλος, συγχαίρουμε την εκπαιδευτικό της τάξης, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, για την υποστήριξη και προτροπή των μαθητών/τριών της να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και δραστηριότητες που εξελίσσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους. Όλοι/ες οι διδάσκοντες/ουσες στο Δημοτικό Σχολείο προσφέρουμε τις πρώτες απαραίτητες γνώσεις και διαχρονικές αξίες στα παιδιά και παρακολουθούμε με χαρά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να προχωρούν με επιτυχία και να προοδεύουν στις σπουδές και στη ζωή τους. Ευχόμαστε η διοργάνωση αυτή να έχει και συνέχεια! Καλό καλοκαίρι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς! Η Διευθύντρια του Σχολείου Ευγενία Γάκη

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συγχαρητήριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Amyntaio 13 Μαΐου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/05/13 at 10:29 ΠΜ
Ευχαριστήριο του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» ευχαριστούμε εγκάρδια τον εκλεκτό συνάδελφο, κ. Σωτήρη Γεωργίου, καθηγητή Πληροφορικής, ο οποίος την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, μετά τη λήξη του διδακτικού ωραρίου, πραγματοποίησε δίωρο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας με θέμα: «Χρήση και εφαρμογές του Διαδραστικού πίνακα».

Ο κ. Γεωργίου με εύστοχες θεωρητικές αναφορές και συγκεκριμένα παραδείγματα από τη διδακτική πράξη παρουσίασε τις πολλές δυνατότητες του διαδραστικού πίνακα και έδωσε την ευκαιρία στους συναδέλφους του Σχολείου μας να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Το δημόσιο ελληνικό Σχολείο συντονίζεται στις τρέχουσες εξελίξεις και εκσυγχρονίζεται διαρκώς. Ως εκπαιδευτικοί του Σχολείου αυτού θεωρούμε ότι η επιμόρφωσή μας στα νέα ζητήματα της διδασκαλίας είναι σημαντική και εμπλουτίζει το διδακτικό μας ρεπερτόριο. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας αξίζουν το καλύτερο και καταβάλλουμε διαρκώς κάθε προσπάθεια για οτιδήποτε συντελεί στην καλύτερη και πιο ποιοτική μόρφωση των παιδιών μας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ευγενία Γάκη

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *