Επικαιρότητα

Συγχαρητήριο Μήνυμα για την εκλογή του Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού θρόνου κ. Αμβρόσιου Κουτσουρίδη, με καταγωγή από τα Βαλτόνερα

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την εκλογή του Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού θρόνου κ. Αμβρόσιου Κουτσουρίδη, στην μητρόπολη Αργυρούπολης .

Ο Θεοφιλέστατος  Μητροπολίτης Αμβρόσιος, με καταγωγή από τα Βαλτόνερα και την Κολχική Φλώρινας, γόνος ευσεβούς οικογένειας, χειροτονήθηκε διάκονος το 1991 και πρεσβύτερος το 1996 από τον μακαριστό μητροπολίτη Φλώρινης κ. Αυγουστίνο. Από το 1997 αποσπάσθηκε στην ιερά μητρόπολη Γερμανίας όπου και διακόνησε για πολλά χρόνια τους απόδημους αδελφούς μας στο πλευρό του μητροπολίτη Γερμανίας κ.κ. Αυγουστίνου. Η εκλογή του είναι επιστέγασμα  πνευματικών προσπαθειών και αγώνων πολλών ετών ,για την ορθόδοξη πίστη και την εκκλησία.

Εύχομαι από καρδιάς στον νέο μητροπολίτη, υγεία, μακροημέρευση και  καλή επιτυχία στο ποιμαντορικό του έργο. Είμαι  βέβαιος ότι ο Σεβασμιότατος με εφόδια την μεγάλη πνευματική του επάρκεια και την αφοσίωση του στην εκκλησία, θα συμβάλει στην πνευματική και ποιμαντική ανάταση  της  Μητρόπολης Αργυρούπολης.

ΑΞΙΟΣ !

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 1 - Επικοινωνία 2386 023114 Social cafe bar Αμυνταιο - Καφετέρια · Μπαρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button