Πολιτική

Σταύρος Παπασωτηρίου: «Λύσεις από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές της περασμένης εβδομάδας στο νομό Φλώρινας »

Σταύρος Παπασωτηρίου: «Οι πολίτες εμπιστεύονται μόνο τη ΝΔ για να φέρει πραγματική αλλαγή»
Ο Καιρός στο Αμύνταιο

socia;33

Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής των ζημιών από τον ΕΛΓΑ προκειμένου οι πληγέντες καλλιεργητές του Αμυνταίου να αποζημιωθούν για τις ζημιές που υπέστησαν εξαιτίας του πρόσφατου παγετού ο οποίος σημειώθηκε στις 18 και 19 Μαρτίου.
Μετά από επικοινωνίες του Βουλευτή Π.Ε Φλώρινας της Ν.Δ Σταύρου Παπασωτηρίου με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο και υπηρεσιακούς παράγοντες, διευκρινίστηκε ότι οι αιτήσεις αποζημιώσεων για καλλιέργειες συμπύρηνων ροδάκινων των ποικιλιών FERLATE, PUNTO, MIREL, FERCLUSE, VLG, VERUELA και γενικότερα οποιασδήποτε ισπανικής ποικιλίας βρισκόταν σε πλήρη άνθιση τις ημέρες του παγετού, θα εξετασθούν από τον ΕΛΓΑ κατά προτεραιότητα.
Για οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει κατά την διαδικασία αποζημίωσης των αγροτών της Φλώρινας λόγω των τελευταίων ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νομό, ο Σταύρος Παπασωτηρίου δεσμεύτηκε να αναζητήσει λύσεις μαζί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, πάντοτε σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Ποια είναι η αντίδρασή σου;

Μέτριο
0
Αρκετά καλό
0
Το λατρεύω
0
Δεν είμαι σίγουρος
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.