Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Σοβαρότατος είναι ο κίνδυνος να κλείσει η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Καστοριάς

Amyntaio me News 22 Ιουλίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/07/22 at 10:19 ΠΜ
Diloseis-xari-katana
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Οφείλω να υπενθυμίσω στους Καστοριανούς συμπολίτες μου, πως με απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχης για την Π.Ε Καστοριάς έχει οριστεί η περιφερειακή σύμβουλος και καρδιολόγος, κ. Δέσποινα Κοζατσάνη. Θέλω να πιστεύω πως λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς της θα έχει ήδη επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και θα έχει καταφέρει να έρθει σε επαφή με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ώστε εκείνος με τη σειρά του να θέσει το σοβαρότατο αυτό θέμα στο αρμόδιο υπουργείο, ώστε να μη συμβεί το αδιανόητο γεγονός για την Π.Ε Καστοριάς, να κλείσει δηλαδή η καρδιολογική κλινική της Περιφερειακής Ενότητας που η ίδια η κ. Κοζατσάνη ηγείται πολιτικά ως χωρική Αντιπεριφερειάρχης. Στην περίπτωση δε, που το έχει ήδη πράξει και ο κ. Περιφερειάρχης δεν κατάφερε ή δεν ασχολήθηκε με το τόσο σημαντικό αυτό γεγονός, εκτιμώ πως θα μπορούσε η ίδια ως καρδιολόγος ιατρός να «βάλει πλάτη» ώστε να μη κλείσει η καρδιολογική κλινική στο Νοσοκομείο της Καστοριά μας.
Άποψη μου διαχρονικά είναι πως το λειτούργημα του ιατρού είναι ένα από τα ιερότερα. Όταν μάλιστα η δημόσια υγεία τίθεται σε κίνδυνο, αυτονόητο είναι πως προηγείται η ιατρική ιδιότητα έναντι του οποιοδήποτε πολιτικού αξιώματος. Εφάμιλλα πολιτικά παραδείγματα έχουμε δει άλλωστε στο παρελθόν, από γιατρούς που δραστηριοποιούνται στην πολιτική, σε υψηλότατα μάλιστα αξιώματα, και επέλεξαν να αφήσουν τη πολιτική θέση τους, ώστε συνεισφέρουν ανιδιοτελώς στη δημόσια υγεία. Θέλω να πιστεύω πως εάν μέχρι τις 25 Ιουλίου δε βρεθεί λύση, θα πράξετε το αυτονόητο κ. Αντιπεριφερειάρχη ώστε με το παράδειγμα σας να «πιέσετε» τον Περιφερειάρχη να κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να καλυφθεί το τεράστιο ιατρικό κενό στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς.

Κάτανας Χάρης

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: