Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Επικαιρότητα

Σχολεία: Τι μάσκα πρέπει να φορούν οι μαθητές

Τα σχολεία ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, στη… σκιά της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού που έχει “εκτοξεύσει” τα ημερήσια κρούσματα, με πολλούς γονείς να ανησυχούν για την επιστροφή των παιδιών τους στα θρανία.

Ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, δέχθηκε σχετική ερώτηση κατά τη σημερινή (05.01.2022) ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, τονίζοντας πως οι μαθητές θα πρέπει να φορούν διπλή μάσκα.

Αναλυτικά ο Γκίκας Μαγιορκίνης ανέφερε: “Όσον αφορά στο σχολικό περιβάλλον δεν νομίζω να υπάρχει άλλο περιβάλλον που να γίνεται τόσο εντατικό testing πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Η διασπορά ελέγχεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα», σημείωσε ο κ. Μαγιορκίνης και πρόσθεσε πως είναι βασικό να έχουμε στο μυαλό μας ότι η σχολική τάξη αποτελεί μια φούσκα, δεν έχει σχέση με άλλα περιβάλλοντα που αναμειγνύονται διαφορετικοί άνθρωποι ξανά και ξανά.

Επομένως πρόκειται για ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον, ασφαλέστερο από οποιοδήποτε άλλο αυτήν τη στιγμή στο χώρο. Να έχουμε επίσης υπόψη μας ότι η εκπαιδευτική διαδικασία δεν αντικαθίσταται με κάτι άλλο”.
newsit.gr

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button