Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Σχετικά με το άρθρο που αναρτήθηκε με τίτλο «Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας (κυρία μου…είστε ανάγωγη)»

Amyntaio me News  - Αμυνταιο site 14 Αυγούστου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/08/14 at 7:56 ΜΜ
23 προσλήψεις στο Γ. Ν. Φλώρινας και στα ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου και Φλώρινας
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Σχετικά με άρθρο που αναρτήθηκε στον ηλεκτρονικό σας ιστότοπο (11-12/8) με τίτλο «Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας (κυρία μου…είστε ανάγωγη)», με υπογραφή κάποιου Δημοσιογράφου, Σπυρίδωνα Ηλιάδη σχετικά με συνάδερφο-ους του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας έχουμε την υποχρέωση:

Να διευκρινίσουμε ότι:
-Ασχολούμαστε μόνο και μόνο επειδή και οι συκοφαντίες έχουν κάποιο όριο και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να διογκώνει και να παραποιεί γεγονότα, δημιουργώντας απλά εντυπώσεις
-Αν ο κύριος «δημοσιογράφος» ήθελε να δώσει συνέχεια στο διάλογο με τη συνάδερφο όφειλε να συντάξει έγγραφη αναφορά προς τη Διοίκηση και όχι να περιφέρεται σε διαδρόμους του Νοσοκομείου και να διεξάγει – με το νου του – προφορικές ΕΔΕ, στήνοντας λαϊκά δικαστήρια. Ούτε να στέλνει ενυπόγραφα άρθρα, επικαλούμενος τη «δημοσιογραφική» του ιδιότητα, σε ενημερωτικά blogs, χωρίς να καταλαβαίνουμε πού αποσκοπεί.
-Έχουμε διασταυρώσει τι ακριβώς συνέβη και είμαστε βέβαιοι ότι η αλήθεια δεν συμβαδίζει με το συκοφαντικό άρθρο και ούτε η συνάδερφος «νοσοκόμα» κατά τον αρθρογράφο, ούτε η «γραμματέας» υπέπεσαν σε αγενή σχόλια, παρά μόνο απάντησαν στις «εξυπνάδες» και τις ενοχλητικές παρατηρήσεις του.
-Εννοείται πως ο ίδιος εισήλθε σε χώρο ακτινολογικού-απεικονιστικού εργαστηρίου με την επιγραφή «Ελεγχόμενη ζώνη – Απαγορεύεται η είσοδος» χωρίς να ζητήσει άδεια από τους αρμοδίους και ο ίδιος διέκοψε τη συνάδερφο που διενεργούσε αξονική τομογραφία σε ασθενή.

Να ενημερώσουμε ότι:
-Στηρίζουμε τη συνάδερφο του Ακτινολογικού Εργαστηρίου, τη γραμματέα και κάθε συνάδερφο που γνωρίζουμε αποδεδειγμένα ότι φέρεται άψογα και ευγενικά σε λήπτες υπηρεσιών υγείας, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από τις πολύ συχνές δημόσιες κοινοποιήσεις ευχαριστιών.
-Ζητάμε από τον κ. Ηλιάδη να ανασκευάσει το άρθρο του, απαλείφοντας τις κορόνες και τις εξυπνάδες και του υπενθυμίζουμε πως επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω νομικές ενέργειες εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι οι συνάδερφοί μας και ήδη έχουμε έρθει σε επικοινωνία και με άλλους αυτόπτες μάρτυρες της συγκεκριμένης συκοφαντικής συμπεριφοράς.

Φλώρινα 14/08/2022

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Πλιάτσικας Ιωάννης Δημοπούλου Σταυρούλα

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΝΟ.Δ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΝΟ.Δ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με έκπληξη διαπιστώνουμε τις τελευταίες μέρες, Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
olga mousiou mylona

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, Οι πανελλαδικές Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.