Το ΔΙΕΚ Αμυνταίου στα πλαίσια του προγράμματος «Αγωγή υγείας μέσω του Σχολείου ,της Οικογένειας ,της Κοινότητας» της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, πραγματοποίησε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους/τις σπουδαστές/τρίες του ΔΙΕΚ Αμυνταίου – Τμήματος Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας .
Το Πρόγραμμα διάρκειας 4 ωρών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023.
Οι συμμετέχοντες/ουσες ενημερώθηκαν θεωρητικά και πρακτικά, στην παροχή Πρώτων Βοηθειών και στην παροχή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης αποκτώντας τις απαραίτητες γνώσεις, για την αντιμετώπιση κρίσιμων για τη ζωή καταστάσεων. Τέλος, όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες έλαβαν την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.
Το ΔΙΕΚ Αμυνταίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την ‘Ένωση Νοσηλευτών , αλλά και να συγχαρεί την Νοσηλεύτρια Ειρήνη Θεολογίδου για την εθελοντική συμμετοχή της και την άψογη διεξαγωγή του προγράμματος.
Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Καπετάν Βαγγέλη και τους συμπολεμιστές του
Με την πρέπουσα λαμπρότητα και την παρουσία αρχών και πολιτών, ο Δήμος...
Διαβάστε περισσότεραDetails