Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Τελευταίες ειδήσεις

Πότε ανοίγουν μουσεία, θερινά σινεμά, θέατρα και αθλητικές ακαδημίες – Οι εισηγήσεις των ειδικών

Η επιτροπή των ειδικών συνεδριάζει από το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) για να χαράξει τον νέο οδικό χάρτη για τα όσα θα ανοίξουν μετά τις 15 Μαΐου. «Επιστρέφουν» συναυλίες, παραστάσεις και μουσεία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισηγήσεις των ειδικών είναι να ανοίξουν τα μουσεία στις 14 Μαΐου, όπως ήταν η πρόταση της υπουργού Πολιτισμού, ενώ θα ακολουθήσουν θερινά σινεμά, παραστάσεις και συναυλίες.

Μια εβδομάδα μετά τα μουσεία, δηλαδή στις 21 Μαΐου, θα ανοίξουν τα θερινά σινεμά και σύμφωνα με πληροφορίες θα επιτρέπεται μόνο μια προβολή. Άλλωστε, η δεύτερη θα προβολή θα ξεπερνούσε τις 23:00, όταν και αρχίζει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου, αναμένεται να ανοίξουν και τα ωδεία.

Στις 28 Μαΐου η εισήγηση είναι να ξεκινήσουν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, πάντα σε ανοιχτούς χώρους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια απόφαση ή κάποια εισήγηση για το αν όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα έχουν “free pass” σε συναυλίες, θέατρα και θερινά σινεμά και αν για τους μη εμβολιασμένους θα ζητείται self test. Είναι, πάντως, ένα ενδεχόμενο που δεν έχει αποκλειστεί και είναι στο τραπέζι προς συζήτηση.

Όσον αφορά στις αθλητικές ακαδημίες, θα ξεκινήσουν από 17 Μαΐου, σε ανοιχτούς χώρους, με γκρουπ έως 10 άτομα και για τρεις εβδομάδες.

newsit.gr

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button