Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Πολλές διαμαρτυρίες και αρκετή ένταση, κατά την ενημέρωση για την πορεία και την εξέλιξη της «Ξινό Νερό Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου – Βίντεο

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, η 34η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου, με 3 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Με ένα από αυτά να μονοπωλεί και να κεντρίζει το ενδιαφέρων και ήταν η πλήρης ενημέρωση για την πορεία και την εξέλιξη της «Ξινό Νερό Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ»  του Δήμου Αμυνταίου, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Τσιρωνη Γεώργιο, για την κατάσταση και την λειτουργία της επιχείρησης και τις ενέργειες που γίνονται και σε ποιο στάδιο βρίσκονται αυτές, με σκοπό την βέλτιστη ευρωστία της οικονομικά και γενικότερα ώστε να παραστεί στο μέλλον ακόμη περισσότερο κερδοφόρα .

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Τσιρώνης, δέχθηκε παρά πολλές ερωτήσεις, από όλες τις παρατάξεις που απαρτίζουν και στελεχώνουν το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και από απλούς συνδημότες μας, μέσα σε ένα κλίμα μερικής έντασης, αμφισβήτησης και έντονης διαμαρτίας και αντιπαραθέσεων ότι δεν υπήρχε, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα,σχεδόν καθόλου πληροφόρηση και κυρίως ενημέρωση, μετά ανάληψη των καθηκόντων, από την νέα δημοτική ηγεσία του Δήμου Αμυνταιου, σε ένα τόσο πολύπλευρο θέμα.

Σε μια μακροσκελής και πολύωρη συνεδρίαση,που κράτησε πάνω από 3 ώρες.

Ενώ είχαν δεχθεί επανειλημμένα και σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια,αρκετές ερωτήσεις από τους επικεφαλής των παρατάξεων,χωρίς ουσιαστικά να  απαντηθούν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μια έντονη δυσαρέσκιά,φανερώνοντας πολλά υπονοούμενα, με πολλές κρυφές πτυχές, που είχαν στόχο την νέα δημοτική αρχή.

Ακολουθούν τα βίντεο με όλες η ερωτήσεις, αυτής της πολύωρης συνεδρίασης και της ευκρινείς  και διευκρινιστικές απαντήσεις  του πρόεδρου της επιχείρησης «Ξινό Νερό Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ». ΄

Παρακολουθείστε τα.

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button