Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025, 3:49 πμ
18 °c
Amyntaio
Amyntaio News
  • αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αθλητικά
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος-Φλώρινας
  • Αγγελίες-Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Τοπικά νέα
  • Πολιτιστικά
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αθλητικά
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος-Φλώρινας
  • Αγγελίες-Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Τοπικά νέα
  • Πολιτιστικά
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Amyntaio News
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Ψάχνεις μεταχειρισμένο; Auto Soumpasis, 7ης Νοεμβρίου Φλώρινα, τηλ. 23850 26074

soumpasis-car-florina

proodos-market-amyntaion

Αρχική » ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

28 Φεβρουαρίου 2023
in Κοινωνία
6
0

           Social Cafe Bar στο Αμύνταιο
socia;33

Share on FacebookShare on XShare on

Υποψήφιοι για το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Κουρεμπανάς Αλέξανδρος
Μιχαήλ Χαρίλαος (νεοδιόριστος)
Πιερράτου Ιωάννης
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών στην ΕΛΜΕ Φλώρινας καταγγέλλουμε την εκλογική διαδικασία fast-track (μόλις σε 4 εργάσιμες) που αποφάσισαν από κοινού οι δυνάμεις της ΕΚΕΦ(ΣΥΡΙΖΑ) και της ΔΑΚΕ για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ.
Απόφαση ΔΣ Τετάρτη 22/2/23 – Εκλογοαπαολογιστική Συνέλευση 28/2/23 – Εκλογές 2/3/23
Γιατί αυτοί είναι….. έτσι θέλουν το σωματείο μας… Δεν θα τους το χαρίσουμε!
Με τη συμμετοχή και την ψήφο μας υπερασπιζόμαστε το σωματείο μας και την λειτουργία του!
Για να γίνουν τα σωματεία μας το «κοινό σπίτι» όλων συναδέλφων/ισσών, για όλα τα ζητήματα, «ασπίδα» για όλους/όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες.Για να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ώστε να μην πληρώσει και πάλι ο λαός!
Ενισχύουμε αποφασιστικά την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, δυναμώνουμε την αταλάντευτη δύναμη αγώνα και διεκδίκησης μέσα στον κλάδο, βαδίζουμε μαζί στον αγώνα με επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες στη ζωή, τη δουλεία και τη μόρφωση!
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Όλοι μαζί κρατήσαμε περήφανη στάση τα τελευταία χρόνια! Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να κρατήσουμε τα σχολεία όρθια, να υπερασπιστούμε τη μόρφωση των παιδιών μας, την αξιοπρέπειά μας. Βάλαμε τεράστια εμπόδια σε νόμους και αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, σε κατευθύνσεις της Ε.Ε. που προσπαθούν εδώ και χρόνια όλες οι κυβερνήσεις να υλοποιήσουν. Δείξαμε πως εμείς, οι εργαζόμενοι έχουμε τον τελευταίο λόγο απέναντι σε αντιλαϊκούς νόμους. Παρά την τρομοκρατία, τα δικαστήρια και τις συκοφαντίες, δε νομιμοποιήσαμε καμία από τις πολυδιαφημισμένες μεταρρυθμίσεις όπως η κατηγοριοποίηση των σχολείων μέσω της «αξιολόγησης», οι «μέντορες», οι «συντονιστές», οι ηλεκτρονικές ψευδο – εκλογές (Υπηρεσιακά Συμβούλια) και ο νόμος Χατζηδάκη, οι κάμερες στη τάξη, τις «τηλεαπουσίες» στους αγωνιζόμενους μαθητές, κλπ.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά! Καμία ανοχή στην κυβερνητική πολιτική, καμία αναμονή από κυβερνητικούς «σωτήρες»! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!
Δεν πάει άλλο με τους μισθούς πείνας των 700€ και 800€ για χιλιάδες νεοδιόριστους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, δεν πάει άλλο με τους παγωμένους μισθούς και τα κομμένα δώρα για όλους τους συναδέλφους, με του χιλιάδες ακόμα που αναγκάζονται να νοικιάζουν και δεύτερο σπίτι γιατί εργάζονται μακριά από τον τόπο τους και την οικογένειά τους, που ξοδεύουν ένα νοίκι ακόμα για να μετακινηθούν από και προς το σχολείο. Δεν πάει άλλο με το τεράστιο κύμα ακρίβειας και ανατιμήσεων, με το κόστος σε ρεύμα και καύσιμα.
Την ίδια στιγμή που εμείς ματώνουμε για να τα βγάλουμε πέρα, τα αρπακτικά των μεγάλων επιχειρήσεων ξεκοκαλίζουν ένα ακόμα πακέτο χρηματοδοτήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης με τις ευλογίες κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το 95% της φορολογίας βαραίνει τις πλάτες του λαού που ματώνει για να επιδοτούνται και να φοροαπαλλάσσονται οι λίγοι. Αυτή είναι η κοινή αντιλαϊκή στρατηγική της κερδοφορίας, της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης που ψηφίζουν και υλοποιούν όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.
Οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να επιβάλουμε το δίκιο μας, μπορούμε να πετύχουμε νίκες, φτάνει να σπάσουμε το φόβο, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας χωρίς ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική, χωρίς να ζυγιάζουμε τις ανάγκες μας με τις επιδιώξεις των λίγων, χωρίς αναμονή για «μεσσίες» που υπόσχονται ότι θα μας λυτρώσουν και τελικά, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση, ψηφίζουν και υλοποιούν τους αντιλαϊκούς νόμους.
Χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στην βάρβαρη και κυνική πολιτική της κυβέρνησης, να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική που μας μαυρίζει τη ζωή. Ταυτόχρονα όμως, χρειάζεται να καταδικαστούν όλοι όσοι από κοινού και εναλλάξ μας φόρτωσαν ένα βουνό από άδικους νόμους στις πλάτες, όλοι όσοι δεσμεύονται από την κοινή αντιλαϊκή στρατηγική.
Απέναντι στους σχεδιασμούς ΕΕ – ΟΟΣΑ στον χώρο της εκπαίδευσης που εδώ και 40 χρόνια έχουν εφαρμόσει όλες οι κυβερνήσεις, για ένα ταξικά διαφοροποιημένο σχολείο, απέναντι στην υποβάθμιση των μορφωτικών δικαιωμάτων για την πλειοψηφία των μαθητών χρειάζεται να σημάνει ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!
Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βλέπει το «έργο» της ήδη αξιολογημένης αντιεκπαιδευτικής πολιτικής:
Τα παλιά, ασυντήρητα, επικίνδυνα, κτίρια μέσα στα οποία κάνουμε μάθημα και η ανεπαρκής χρηματοδότηση για τη λειτουργία τους, είναι πλέον ο κανόνας.
Μέσα στα σχολεία μας βιώνουμε καθημερινά την απουσία οποιασδήποτε στήριξης προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά μαθησιακά, κοινωνικά και ψυχοσυναισθηματικά προβλήματα που οξύνονται τα τελευταία χρόνια.
Οι νεοδιόριστοι βλέπουν τις μονιμοποιήσεις τους να ανακαλούνται, προκειμένου να περιμένουν την ατομική τους αξιολόγηση.
Κυριολεκτικά το μηνιάτικο φεύγει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο.
Οι εκπαιδευτικοί δε φοβόμαστε την «αξιολόγηση», δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε, δεν αντιδρούμε γιατί δε θέλουμε να «ξεβολευτούμε» όπως λένε τα διάφορα παπαγαλάκια.  Κάθε μέρα εξετάζουμε κριτικά και αυτοκριτικά τη δουλειά μας, στους συλλόγους διδασκόντων ανταλλάσσουμε σκέψεις και προτάσεις για να γίνει καλύτερη η σύνθετη παιδαγωγική πράξη. Αυτή ακριβώς η διαδικασία είναι που ζητάμε να στηριχθεί ουσιαστικά από το κράτος.
Το περιεχόμενο και τα κριτήρια της αξιολόγησης, που προωθεί η κυβέρνηση, δεν έχουν καμία σχέση με τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών και την ανάγκη στήριξης των εκπαιδευτικών, το αντίθετο!
Στόχο έχουν την κατάταξη σχολείων και εκπαιδευτικών σε «καλά» και «κακά», που θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους, ανάλογα με την πρόσβασή τους σε χορηγούς, ανάλογα με την ταξική σύνθεση.
Στόχο έχουν να προχωρήσουν πιο γρήγορα την ταξική διαφοροποίηση των σχολείων, την «αυτονομία και τις δεξιότητες», την «εξοικονόμηση πόρων και τις περικοπές». Παράλληλα ενισχύουν την εντατικοποίηση της δουλειάς μας, καθιερώνουν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας. Μεταθέτουν τις δικές τους ευθύνες για τα «χάλια» του εκπαιδευτικού συστήματος στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές.Θέλουν έναν εκπαιδευτικό φοβισμένο, τρομοκρατημένο, έρμαιο του εκάστοτε «αξιολογητή». Στόχο έχουν να καθυποτάξουν τους εκπαιδευτικούς μέσω της ατομικής αξιολόγησης προκειμένου να αποδεχτούν ένα σχολείο το οποίο διαχρονικά υποβαθμίζεται για την πλειοψηφία των παιδιών που προέρχονται από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα, που βάζει ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια σε όσα παιδιά θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.
Η επιλογή της προώθησης της «ατομικής αξιολόγησης» είναι τμήμα της ενιαίας στρατηγικής που προωθεί η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. στα πλαίσιο των κατευθύνσεων της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ. Στο 3ο μνημόνιο το 2015 (ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ) μπήκε ρητά η δέσμευση για αξιολόγηση του εκπαιδευτικού συστήματος.
Η κ. Κεραμέως στον ν. 4547/18 του ΣΥΡΙΖΑ «πάτησε» για να προωθήσει την «εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση», τον νόμο 4589/19 του Γαβρόγλου αξιοποιεί (παρ. 7, άρθρο 62) για να κρατάει σε ομηρεία τους νεοδιόριστους.
Η Ν.Δ. διατήρησε και εφάρμοσε τον ν. 4589/19 του Γαβρόγλου που απαξίωσε το πτυχίο και την προϋπηρεσία μας, αποθέωσε το κυνήγι των «προσόντων» και αποτέλεσε την πιο σκληρή και ακριβοπληρωμένη «αξιολόγηση».
Στο Δημόσιο, η Ν.Δ., τον νόμο Βερναδάκη (ΣΥΡΙΖΑ) (ν.4369/2016) υλοποίησε. Με βάση αυτόν, καλούνται προϊστάμενοι και διευθυντές να αξιολογήσουν τους δημόσιους υπαλλήλους με κριτήρια τη λεγόμενη στοχοθεσία, τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς για το δημόσιο (ιδιωτικοποιήσεις, επιχειρηματική λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών κ.ά.), τη συμπεριφορά των δημοσίων υπαλλήλων «εντός κι εκτός υπηρεσίας», την πίστη στους αντιλαϊκούς νόμους του κράτους, τη σύνδεση της «αξιολόγησης» με την περικοπή του μισθού και τις απολύσεις (βλ. ν. 4354/2015 και ν. 4369/2016).
ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ – ΝΔ ψήφισαν χέρι – χέρι την αντιδραστική τροπολογία Γεροβασίλη για την «αξιολόγηση» των δημοσίων υπαλλήλων που προέβλεπε ότι όποιος δε συμμετείχε στην αξιολόγηση αποκλείονταν από θέσεις ευθύνης. Αυτή την τροπολογία επανάφερε η ΝΔ στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.
Η σύνδεση μισθού – αξιολόγησης, την οποία επανέφερε ο Μητσοτάκης, στις εξαγγελίες του για το ενιαίο μισθολόγιο του 2024 (!), έχει ήδη προβλεφθεί από τον νόμο – καρμανιόλα για το μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ (4354/15 στο άρθρο 17 παρ. 1).

 

Δεν περιμένουμε κανένα σωτήρα, κανένα Μεσσία που «με ένα άρθρο κι έναν νόμο» θα μας πάει στη Γη της Επαγγελίας». Καταδικάζουμε μαζικά σε όλα τα επίπεδα όλους αυτούς που μας μαυρίζουν τη ζωή και διαλύουν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.
Για τη στήριξη της διαβίωσης των εκπαιδευτικών και τη λειτουργία των σχολείων απαιτούμε:
▪Αύξηση μισθού κατά 20% στο εισαγωγικό κλιμάκιο και αντίστοιχα σε όλα τα υπόλοιπα. Καταβολή 13ου – 14ου μισθού, αφορολόγητο στα 12.000 €. Αναδρομική επιστροφή του «κλεμμένου» ΜΚ 2016-2017. Υπογραφή κλαδικής Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης για όλους τους εκπαιδευτικούς που να κατοχυρώνει τα εργασιακά δικαιώματα και τις διεκδικήσεις του κλάδου.
▪Κατάργηση των φόρων σε ρεύμα και στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Μείωση τιμών και πλαφόν στα βασικά είδη, στην ενέργεια, στα καύσιμα.
▪Χιλιάδες μόνιμους διορισμούς, μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία. Εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών.
▪Δωρεάν μετακίνηση στην περιοχή πρόσληψης και 50% έκπτωση σε όλα τα ΜΜΜ για όλο το έτος. Επιδότηση ενοικίου στα 300€ το μήνα. Αξιοποίηση διαθέσιμων διαμερισμάτων, δωματίων, εστιών και ξενοδοχείων για τη δωρεάν στέγαση αναπληρωτών και νεοδιόριστων.
▪Δωρεάν σίτιση για τους εκπαιδευτικούς σε στρατιωτικές και φοιτητικές λέσχες.
▪Άμεση μονιμοποίηση των νεοδιόριστων. Υπηρέτηση για ένα έτος της οργανικής τους. Δικαίωμα απόσπασης.
Αντιστεκόμαστε στο κατηγοριοποιημένο σχολείο των ταξικών φραγμών και της ημιμάθειας.
Παλεύουμε για:
Κατάργηση των αντιεκπαιδευτικών νόμων 4692/2020 και 4823/2021, 4547/18 και 4589/19.
Κατάργηση της τράπεζας θεμάτων και των εξετάσεων τύπου PISA.
Κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής που άφησε χιλιάδες μαθητές εκτός ΑΕΙ και απαξίωσε δεκάδες τμήματα σε όλη τη χώρα.
Αντιστεκόμαστε στον προσανατολισμό του σχολείου στην επιφανειακή γνώση, την ημιμάθεια, την αποθέωση των δεξιοτήτων που ενισχύεται με τα νέα αναλυτικά προγράμματα και τα εργαστήρια δεξιοτήτων.
Δάσκαλος σκυφτός σημαίνει αμόρφωτος λαός!
Διεκδικούμε ένα σχολείο που να αντιστοιχεί στις ανάγκες του 21ου αιώνα, προσανατολισμένο στην ολόπλευρη μορφωτική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη των μαθητών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εργαστήρια, βιβλιοθήκες, γυμναστήρια, αθλητικούς χώρους, χώρους πολιτισμού. Ένα σχολείο που χωράνε όλες οι ειδικότητες, οι οποίες πρέπει να εργάζονται στο αντικείμενό τους. Με σύγχρονα αναλυτικά προγράμματα, βιβλία και εποπτικά μέσα που θα βοηθούν την εκπαιδευτική διαδικασία σε αυτή την κατεύθυνση. Με εκπαιδευτικούς που θα μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς μαζί με τις οικογένειές τους! Με μείωση του αριθμού των μαθητών στις τάξεις, αύξηση της χρηματοδότησης, ουσιαστικές επιμορφώσεις των εκπαιδευτικών.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ

Διαβάστεακόμη !!

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για ληστεία που διέπραξε σε πρακτορείο διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνίων

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για ληστεία που διέπραξε σε πρακτορείο διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνίων

14 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Χάντμπολ «Αμύντα» Αμυνταίου

13 Αυγούστου 2025
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

11 Αυγούστου 2025
Ανοιχτή επιστολή για την μονάδα καύσης απορριμμάτων που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στην Δυτική Μακεδονία

Ανοιχτή επιστολή για την μονάδα καύσης απορριμμάτων που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στην Δυτική Μακεδονία

9 Αυγούστου 2025

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Αν θες να συνεχίσεις να βλέπεις τα νέα άρθρα, από το amyntaionews.gr μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μας στο Meta - Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61564656630469
και να κάνεις απλά 2 κλικ:
1. Επιλέγεις: Ακολουθείτε
2. Διαλέγεις: Να εμφανίζονται πρώτα

Προηγούμενη ανάρτηση

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΚΚΕ στη Φλώρινα

Επόμενη Ανάρτηση

Ερώτηση Π. Πέρκα: Η λανθασμένη εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ επιβαρύνει δυσανάλογα τους πολίτες

Σχετικά δημοσιεύματα

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για ληστεία που διέπραξε σε πρακτορείο διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνίων

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για ληστεία που διέπραξε σε πρακτορείο διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνίων

14 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Χάντμπολ «Αμύντα» Αμυνταίου

13 Αυγούστου 2025
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

11 Αυγούστου 2025
Ανοιχτή επιστολή για την μονάδα καύσης απορριμμάτων που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στην Δυτική Μακεδονία

Ανοιχτή επιστολή για την μονάδα καύσης απορριμμάτων που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στην Δυτική Μακεδονία

9 Αυγούστου 2025
Σύλληψη 32χρονου άνδρα για οικογενειακή βία στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς

Στη φυλακή γιατρός που δεν κατέβαλε εγγύηση 10.000 ευρώ αφού πιάστηκε με «φακελάκι»

19 Ιουλίου 2025
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

Για την εμφάνιση ευλογιάς στην Π.Ε. Φλώρινας

12 Ιουλίου 2025
Θα ζητείται ταυτότητα για πώληση αλκοόλ και τσιγάρων σε ανήλικους

Θα ζητείται ταυτότητα για πώληση αλκοόλ και τσιγάρων σε ανήλικους

4 Ιουλίου 2025
Ευχαριστήριο για τη δωρεά υπερσύγχρονου μηχανογραφικού εξοπλισμού στο Νεφρολογικό Τμήμα

Ευχαριστήριο για τη δωρεά υπερσύγχρονου μηχανογραφικού εξοπλισμού στο Νεφρολογικό Τμήμα

1 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, 31χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών και ναρκωτικών

Συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, 31χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών και ναρκωτικών

19 Ιουνίου 2025
Παρέλαβε από το λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης δέμα που περιείχε, 18,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Παρέλαβε από το λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης δέμα που περιείχε, 18,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

15 Ιουνίου 2025
Επόμενη Ανάρτηση
Ερώτηση Π. Πέρκα: Η λανθασμένη εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ επιβαρύνει δυσανάλογα τους πολίτες

Ερώτηση Π. Πέρκα: Η λανθασμένη εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ επιβαρύνει δυσανάλογα τους πολίτες

Ένταξη της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας στο Πρόγραμμα Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση

Το νοσοκομείο μας βαδίζει σταθερά από το κακό στο χειρότερο από τις αστοχίες της διοίκησης και της πολιτικής υγείας του Υπουργείου

Αφήστε σχόλιο, για αυτό το post!

Επικοινωνια Αμύνταιο News

Ο δικός σας τρόπος με την ενέργεια

https://www.dei.gr/el/mydei/

Η εταιρεία ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ AE ΟΤΑ είναι κοντά σας για να σας προσφέρει φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό

KOSMHMATA-Sofia-Lovatsi
Thenews-of-ptolemaida

Πατήστε και ακουστέ τώρα

viva-radio-ptolemaida
Κάντε κλικ επάνω στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε το "ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ". Οι τιμές ισχύουν (από 4/8/2025 μέχρι 23/8/2025) proodos-mark2 width=

Βρείτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και διαβάστε!!

  • Lifestyle (113)
  • rapid-tests (1)
  • Αγγελίες-Εργασίας (6)
  • Αθλητικά (456)
  • Αμύνταιο (445)
  • Απόψεις (3)
  • αρθρογραφία (293)
  • Αυτοδιοικητικές-εκλογές-2023 (81)
  • Γρεβενά (75)
  • Δήμος-Φλώρινας (49)
  • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου (40)
  • Εκδηλώσεις (28)
  • Επικαιρότητα (505)
  • Επιστήμη-Τεχνολογία-Υπολογιστές (1)
  • Καιρός (39)
  • Καστοριά (135)
  • Κοζάνη (186)
  • Κοινωνία (3.080)
  • κορονοϊός (3)
  • Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας (17)
  • Πολιτική (220)
  • Πολιτιστικά (13)
  • Πρέσπες (22)
  • Πτολεμαΐδα (299)
  • Πωλήσεις (2)
  • Ρεπορτάζ (99)
  • Συνταγές (52)
  • Τελευταίες ειδήσεις (180)
  • Τελευταίες ειδήσεις Ελλάδα (24)
  • Τοπικά νέα (184)
  • Υγεία (36)
  • Φλώρινα (535)

Ο καιρός στο Αμύνταιο

Amyntaio, Greece
Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025
Clear
18 ° c
52%
6.8mh
26 c 13 c
Δε
28 c 12 c
Τρ

Τα ποιο διαβασμένα

  • Χειροτονίες νέων κληρικών

    Χειροτονίες νέων κληρικών

    27 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 11 Tweet 7
  • Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό;

    21 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 8 Tweet 5
  • Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών αποχαιρετά, τον αγαπημένο μας συνάδελφο Μπάμπη Ταρτόρα

    32 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 13 Tweet 8
  • Πειθαρχική δίωξη εκπαιδευτικού της Δυτικής Μακεδονίας

    114 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 46 Tweet 29
  • Ευχές του Aντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα στον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο

    17 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 7 Tweet 4
  • Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Χάντμπολ «Αμύντα» Αμυνταίου

    39 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 16 Tweet 10
  • Δωρεάν αναλήψεις από ATM

    25 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 10 Tweet 6

Ιστορικό

Ειδήσεις τώρα

Επικαιρότητα

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

23 Αυγούστου 2025
Φλώρινα

Συνελήφθησαν 2 άνδρες και 1 γυναίκα, σε περιοχές της Φλώρινας και της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιούνταν στις τηλεφωνικές απάτες

23 Αυγούστου 2025
Επικαιρότητα

Εκφράζουμε την κάθετη αντίθεσή μας στη δημιουργία μονάδας ενεργειακής αξιοποίησης (καύσης) αποβλήτων στην Π.Ε. Κοζάνης

23 Αυγούστου 2025
Γρεβενά

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός στα Γρεβενα

23 Αυγούστου 2025
Κοζάνη

Διαπράχθηκε στην Κοζάνη, απάτη με υπολογιστή

22 Αυγούστου 2025
Δήμος-Φλώρινας

Κάλεσμα για συμμετοχή στην εθελοντική δράση «Στα καβάκια» στην πόλη της Φλώρινας

22 Αυγούστου 2025
Προηγούμενο Επόμενο
  • Επικοινωνήστε μαζί μας, Contact us
  • Πολιτική απορρήτου
  • Όροι και Προϋποθέσεις

Copyright © 2025 - All rights reservedby Designed by Gregory developers .

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης

Για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή τα μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συναίνεσης ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες.

Functional Πάντα ενεργό
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Στατιστική
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Εμπορία
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αθλητικά
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος-Φλώρινας
  • Αγγελίες-Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Τοπικά νέα
  • Πολιτιστικά

Copyright © 2025 - All rights reservedby Designed by Gregory developers .

Αρχική » ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ