Πτολεμαΐδα

Πασχαλινά “δέματα αγάπης” διανέμει ο Δήμος Εορδαίας

socia;33

“Δέματα αγάπης” σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη προσφέρει ενόψει του Πάσχα ο Δήμος Εορδαίας, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, αλλά και σε μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου.

Αύριο Πέμπτη, με ευθύνη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας, θα γίνει η διανομή των δεμάτων με είδη διατροφής, σε 350 νοικοκυριά που έχουν ανάγκη στήριξης, από 9.00 έως 14.00.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Υγείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, Δημήτρη Σπόντη, τα δέματα με είδη διατροφής που διανέμονται για το Πάσχα, όπως και τα Χριστούγεννα άλλωστε, περιλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως ελαιόλαδο, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλάτι, σάλτσα, τα οποία αγοράστηκαν με ιδίους πόρους του Δήμου Εορδαίας..

Ο κ. Σπόντης ευχαρίστησε εκ μέρους της δημοτικής αρχής την εταιρεία ΤΟΤΤΙS BINGO ΑΕΒΕ για την προσφορά προϊόντων και τα super markets ΜΑΣΟΥΤΗΣ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την προσφορά δωροεπιταγών για την αγορά προϊόντων, ευχόμενος ταυτόχρονα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
.prlogos.gr

Κοινοποιήστε

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

You may also like

Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας
Πτολεμαΐδα

Πτολεμαΐδα – Αντιπαράθεση από την απαλλοτρίωση των Αναργύρων ώστε το ποσό των περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ να περιέλθει στο Δήμο Εορδαίας

Στον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου και δικηγόρο Αθηνών Γεώργιο Σωτηρέλλη ανατίθεται από το Δήμο Εορδαίας ...

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.