
ΣΕ 500 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ:
2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΠΟΛΤΟ ΣΚΟΡΔΟΥ ΜΕ ΜΕΙΓΜΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ “ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ”
3 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΕΣ
2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΚΥΜΙΝΟ
100 ML ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
4 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΑΒΓΟ
2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ “ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ”
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ
ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ
ΤΑ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ
ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ
ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ:
1 ΒΑΖΟ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ
ΜΙΣΟ ΒΑΖΟ ΝΕΡΟ
ΛΙΓΟ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ “ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ”
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΝΤΑΣΗ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.