Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

«Ομορφαίνω τη γειτονιά μου… ομορφαίνω την πόλη μου» της Κωνσταντίνας Λαζαρίδου στο Αμύνταιο

Amyntaio 16 Ιουλίου 2018
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/08/26 at 10:30 ΜΜ
της Κωνσταντίνας Λαζαρίδου στο Αμύνταιο
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Ο Δήμος Αμυνταίου στα πλαίσια των δράσεων του για την προώθηση της κοινωνικής αποστολής της Τέχνης και της εξοικείωσης της τοπικής κοινωνίας με τις αρχές και τις αξίες της, αποδέχτηκε την πρόταση της Κωνσταντίνας Λαζαρίδου, να παρέμβει εικαστικά και να ομορφύνει τη γειτονιά της υποστηρίζοντας υλικοτεχνικά τη προσπάθειά της.

Έχοντας στηρίξει και στο παρελθόν Καλλιτέχνες της πόλης μας, φιλοξενώντας το «Άστρο» του Βασίλη Χριστίδη και το «Ανακυκλώμενο γλυπτό» του Βασίλη Ελευθεριάδη (Αποφοίτων της Σχολής Καλών Φλώρινας) , βοήθησε στην υλοποίηση της ιδέας της Κωνσταντίνας, της οποίας το έργο θα κοσμεί το τοιχίο κατά μήκος του Σιδηροδρομικού σταθμού. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα μέσα Αυγούστου. Όπως η ίδια δηλώνει:
«Επηρεασμένη από τον Γάλλο καλλιτέχνη J.R., αποφάσισα να αξιοποιήσω τον άχαρο τοίχο της γειτονιάς μου και να δημιουργήσω επάνω σε αυτόν. Οι μεγάλες διαστάσεις ήταν πάντα πρόκληση για εμένα και η ευκαιρία που μου δόθηκε από τον Δήμο, μοναδική! Σκοπός μου είναι η κατασκευή ενός διαδραστικού έργου, που αποτελείται από μουσαμά και μαύρο πλαστικό χρώμα και απεικονίζει πορτρέτα της φαντασίας μου, κοντινών φίλων και ανθρώπων της γειτονιάς. Οι προσωπογραφίες, ανάλογα με το ύφος που διαθέτουν θα κολληθούν εναλλάξ προκειμένου να τονιστεί η εναλλαγή στη διάθεση κάθε ανθρώπου, λόγω απρόσμενων καταστάσεων.»

Καλούμαστε όλοι να αγκαλιάσουμε και αυτό το εγχείρημα και να σεβαστούμε τις δημιουργίες των καλλιτεχνών της πόλης μας!

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *