Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025, 10:59 μμ
21 °c
Amyntaio
Amyntaio News
  • αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αθλητικά
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος-Φλώρινας
  • Αγγελίες-Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Τοπικές-Ειδήσεις
  • Πολιτιστικά
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αθλητικά
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος-Φλώρινας
  • Αγγελίες-Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Τοπικές-Ειδήσεις
  • Πολιτιστικά
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Amyntaio News
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Ψάχνεις μεταχειρισμένο; Auto Soumpasis, 7ης Νοεμβρίου Φλώρινα, τηλ. 23850 26074

soumpasis-car-florina

proodos-market-amyntaion

Αρχική » Ολοκλήρωση της 1ης χειμερινής ακαδημίας περιβαλλοντικών εκπαιδευτών, στη Νίκειο Σχολή, στο Νυμφαίο Φλώρινας

Ολοκλήρωση της 1ης χειμερινής ακαδημίας περιβαλλοντικών εκπαιδευτών, στη Νίκειο Σχολή, στο Νυμφαίο Φλώρινας

Ολοκλήρωση της 1ης χειμερινής ακαδημίας περιβαλλοντικών εκπαιδευτών, στη Νίκειο Σχολή, στο Νυμφαίο Φλώρινας

21 Δεκεμβρίου 2023
in Αμύνταιο, Τοπικές-Ειδήσεις
13
0

           Social Cafe Bar στο Αμύνταιο
socia;33

Share on FacebookShare on XShare on

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Χειμερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών, που διοργάνωσε το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας – CluBE, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο Νυμφαίο Φλώρινας. Η Ακαδημία διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Καμπάνιας Ευαισθητοποίησης για τον Κλίμα “Climate Community_WM”. Με τη δράση αυτή, επισφραγίστηκε και η αδελφοποίησή του με το SKYROS Project.
Η Χειμερινή Ακαδημία, είχε ως στόχο να ενισχύσει την ενεργό συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων ενδιαφερομένων, σχετιζόμενων με το περιβάλλον και την υγεία, μέσα από δράσεις, που στοχεύουν στην προάσπιση του δικαιώματος όλων μας για ένα υγιές περιβάλλον.
Η εκπαιδευτική διαδικασία οργανώθηκε με επιμέλεια βασιζόμενη στην φιλοσοφία μιας οικολογικής κοινότητας, που ενδιαφέρον έχει την καλλιέργεια μιας περιβαλλοντικής κουλτούρας στην κοινωνία των πολιτών, να γνωρίσει μεθόδους περιβαλλοντικής εκπαίδευσης τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά μέσα από την προβολή καλών πρακτικών και εμπειριών.
Κατά την έναρξη της Ακαδημίας, στη Νίκειο Σχολή, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, απηύθυναν χαιρετισμό ο καθηγητής κ.Φωκίων Παπαθανασίου, Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ η κ. Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας, Πρόεδρος του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, παρουσίασε το SKYROS Project, τονίζοντας τη σημασία της Περιβαλλοντικής Αφύπνισης.

Οι εισηγήσεις
Οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα θεματικών. Πιο συγκεκριμένα, η κ. Ελένη Σβορώνου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης, WWF ΕΛΛΑΣ, παρουσίασε τη θεματική «Μαθητές και νέοι σε δράση για το κλίμα». Ο Δρ. Βασίλης Άμπας, Καθηγητής Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονία ανέλυσε τη θεματική «Το νερό στις προστατευόμενες περιοχές και τα φυσικά συστήματα στη διαχείρισή του», ενώ ο κ. Λάμπρος Κραμποκούκης, Συντονιστής Ερευνών Πεδίου και Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, πραγματοποίησε την εισήγησή του σχετικά με το ρόλο της Έρευνας στην προστασία της καφέ αρκούδας και στη λειτουργία των “Κοινοτήτων Έξυπνης Συνύπαρξης”. Στη συνέχεια, η κ. Χαρούλα Κρομυάδου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και η κ. Κωνσταντία Λιούζα,, Μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, παρουσίασαν τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υλοποιεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, στο πλαίσιο των Κοινοτήτων Έξυπνης Συνύπαρξης. Ο Δρ. Κωνσταντίνος Συνολάκης, μέλος Ακαδημίας Αθηνών, Καθηγητής University of Southern California, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής πραγματοποίησε την εισήγησή του σχετικά με τις «Δεξιότητες για την κατανόηση και την αντιμετώπιση κρίσεων σε θέματα περιβάλλοντος». Επιπλέον, ο κ. Σταμάτης Σκαμπαρδώνης, Υπεύθυνος Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, μίλησε για τη «Μείωση του Οικολογικού Αποτυπώματος στο Σχολείο και στην Οικογένεια». Η Δρ. Σοφία Χατζηγεωργιάδου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Νηπιαγωγών 2ης Θέσης Αν. Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την εισήγησή της «Διαμορφώνοντας το αειφόρο σχολείο χτίζοντας μια αειφόρο κοινωνία».
Παράλληλα, στην Ακαδημία καλύφθηκαν θεματικές εισηγήσεις σχετικά με το «Πρότυπο Δάσος Δυτικής Μακεδονίας» από τον κ. Δημήτρη Τσίμπλινα , Πρόεδρο Πρότυπου Δάσους Δυτικής Μακεδονίας και Διευθυντή Δασών Κοζάνης, την «Εκπαίδευση και Δράση στα πρότυπα της ΔΙΑΔΥΜΑ», από την Ευγενία Καραπάτσιου, Περιβαλλοντολόγο, MSc, ΔΙΑΔΥΜΑ AE, τις «Τεχνικές Παιχνιδοποιήσης (Serious Games) και Μικτής Πραγματικότητας για την ανάδειξη Ορεινών Προορισμών στην Δυτική Μακεδονία και η χρήση τους στον Πολιτισμό, Τουρισμό, Περιβάλλον», από τους Δρ. Γιώργιο Λάππα, Καθηγητή και Διευθυντή Εργαστηρίου Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας, Καθηγητή Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, Δρ. Αλέξανδρο Κλεφτοδήμο, Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, και τον Αθανάσιο Ευαγγέλου, Υποψήφιο Διδάκτορα Τμήματος Επικοινωνία και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Καλύφθηκαν, επίσης, θεματικές εισηγήσεις για τα «Σχολεία για το Κλίμα, Νησίδες ανθεκτικότητας και αλλαγής, ένα παράδειγμα ενδυνάμωσης της σχολικής κοινότητας απέναντι στην κλιματική κρίση» από την κ. Μαρία Δημοπούλου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Διεύθυνση Π.Ε. Α’ Αθήνας, για την «Βιώσιμη επιχειρηματικότητα: Πως η συναισθηματική δέσμευση στις οικολογικές αξίες μπορεί να τροφοδοτήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης» από τον κ. Λεωνίδα Καραΐσκο, Εκπαιδευτικό και Συγγραφέα στην COCO-MAT, για την «Γνώση των υλικών και των πηγών περιβαλλοντικής επικοινωνίας: Πώς να προσεγγίσετε στοχευμένα το κοινό σας» από τον κ. Θεόδωρο Γκιούρκα, Υπεύθυνο Τομέα Κυκλικής Οικονομίας και Εξοικονόμησης Ενέργειας – Τομέα Επικοινωνίας και την κ. Χριστίνα Μπλαχάβα, Τομέας Επικοινωνίας, του CluBΕ, καθώς και για την «Υπεύθυνη Επικοινωνία» από τον κ. Κωνσταντίνο Εφραιμίδη, τον Επικεφαλή Επικοινωνίας, της Enel Green Power Hellas.
Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκαν θεματικές για την «Μελισσοκομία και Οικοσύστημα» από τον κ. Βασίλη Μαμάτσιο, Μελισσοκόμος Βιολογικής Καλλιέργειας, Ιδιοκτήτης, mam.honey, για την «Επανακατάρτιση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων σε τεχνολογίες, που αφορούν την οικονομία του υδρογόνου» από την Δρ. Ελένη Πάπιστα, Υπεύθυνη Τομέα Καθαρών Τεχνολογιών & Υδρογόνου, του CluBE, για τις «Ευρωπαϊκές πολιτικές και εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος» από τη Δρ. Σοφία-Ναταλία Μποέμη, Συνυπεύθυνη Τομέα Ψηφιακής Μετάβασης και Κλιματικών Πολιτικών, του CluBE, καθώς και για το πώς «Η Κοζάνη συναντά την Κλιματική Ουδετερότητα 20 χρόνια νωρίτερα», από τον κ. Βασίλη Μπαλαχτσή, Διαχειριστή Ευρωπαϊκών Έργων, του CluBE. Τέλος, η Δρ. Βαλεντίνα Πλάκα, Υπεύθυνη Τομέα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του CluBE εισηγήθηκε σχετικά με τα «Θεμέλια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής: Δημιουργώντας Ανθεκτικές Κοινωνίες – Σχεδιασμός και Εφαρμογή προγραμμάτων» καθώς και τις «Επαγγελματικές Ευθύνες του Περιβαλλοντικούς Εκπαιδευτή», ενώ η Δρ. Αναστασία Καλέα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικών Επιστημών, του University College London, εισηγήθηκε για τις «Διατροφικές συστάσεις για την πρόληψη υγείας και το περιβάλλον».
Στόχος της Ακαδημίας Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών είναι η παροχή δεξιοτήτων, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να χειρίζονται με επιτυχία το πεδίο της περιβαλλοντικής επικοινωνίας, καθώς και η χάραξη ενός νέου δρόμου εκπαίδευσης, που πρωτοπορεί για τα ελληνικά δεδομένα και βασίζεται στις ανάγκες εξειδίκευσης, όσων εκπαιδεύουν σε θέματα περιβάλλοντος. Από τον απόηχο της διοργάνωσης, πιστεύουμε ότι ο στόχος επιτεύχθηκε!

Η Καμπάνια “Climate Community_WM” βρίσκεται στο πρώτο έτος ύπαρξής της, με ήδη τρεις ενεργές δράσεις. Μια εξ αυτών, αποτελεί η 1η Χειμερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών. Σκοπός του CluBE είναι η εδραίωση δράσεων συστηματικής περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, που στόχο έχουν την ενεργό συμμετοχή των πολιτών της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας και γενικότερα, καθώς και την ικανότητά τους στην ορθή λήψη περιβαλλοντικών αποφάσεων. Η δημιουργία ανθεκτικών κοινωνιών, κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων, είναι ο απώτερος στόχος!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που δείξατε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην 1η Χειμερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπαιδευτές, που με τις εισηγήσεις τους κατάφεραν να καλύψουν βασικά σημεία θεωρίας και καλών πρακτικών.
Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, τον χορηγό της Ακαδημίας, την ENEL GREEN POWER HELLAS. Επίσης, θα θέλαμε να απευθύνουμε ευχαριστίες στο Οινοποιείο Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου και την mam.honey για την ευγενική τους χορηγία και φυσικά, την όλη συμβολή τους στην υλοποίηση της Ακαδημίας.
Τέλος, ευχαριστούμε πολύ την τοπική κοινότητα του Νυμφαίου για τη θερμή τους φιλοξενία και στήριξη!
Όλοι εσείς έχετε συμβάλλει στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών και συνεργειών. Ήταν χαρά και τιμή για εμάς, που ήρθαμε σε επαφή με νέους ανθρώπους, δημιουργήσαμε δεσμούς και πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες, σε ένα πανέμορφο τοπίο, όπως το Νυμφαίο. Εις το επανιδείν!

Διαβάστεακόμη !!

Συνάντηση Δημάρχου Αμυνταίου με τον Βουλευτή Φλώρινας Σταύρο Παπασωτηρίου

Συνάντηση Δημάρχου Αμυνταίου με τον Βουλευτή Φλώρινας Σταύρο Παπασωτηρίου

2 Σεπτεμβρίου 2025
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 2024

Εναρξη των μαθημάτων για το εκπαιδευτικό έτος 2025-26 του Ωδείου Φλώρινας και Παράρτημα Αμυνταίου

28 Αυγούστου 2025
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του κέντρου ξένων γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ στο Αμύνταιο

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του κέντρου ξένων γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ στο Αμύνταιο

28 Αυγούστου 2025
Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου

Θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στις Τ.Κ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ, ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ και ΠΕΛΑΡΓΟΥ του Δήμου Αμυνταίου

27 Αυγούστου 2025

Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!

  1. Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Αν θες να συνεχίσεις να βλέπεις τα νέα άρθρα, από το amyntaionews.gr μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μας στο Meta - Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61564656630469
και να κάνεις απλά 2 κλικ:
1. Επιλέγεις: Ακολουθείτε
2. Διαλέγεις: Να εμφανίζονται πρώτα

Προηγούμενη ανάρτηση

Βράβευση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσίου – Λυκείου Φλώρινας

Επόμενη Ανάρτηση

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Μουσικής “Βελβεντινές Φωνές”

Σχετικά δημοσιεύματα

Συνάντηση Δημάρχου Αμυνταίου με τον Βουλευτή Φλώρινας Σταύρο Παπασωτηρίου

Συνάντηση Δημάρχου Αμυνταίου με τον Βουλευτή Φλώρινας Σταύρο Παπασωτηρίου

2 Σεπτεμβρίου 2025
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 2024

Εναρξη των μαθημάτων για το εκπαιδευτικό έτος 2025-26 του Ωδείου Φλώρινας και Παράρτημα Αμυνταίου

28 Αυγούστου 2025
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του κέντρου ξένων γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ στο Αμύνταιο

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του κέντρου ξένων γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ στο Αμύνταιο

28 Αυγούστου 2025
Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου

Θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στις Τ.Κ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ, ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ και ΠΕΛΑΡΓΟΥ του Δήμου Αμυνταίου

27 Αυγούστου 2025
Αγίου Φανουρίου, Πανήγυρις Ιερού Παρεκκλησίου στο Αμύνταιο

Αγίου Φανουρίου, Πανήγυρις Ιερού Παρεκκλησίου στο Αμύνταιο

25 Αυγούστου 2025
Πανήγυρις Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βεγόρας

Πανήγυρις 2025, Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βεγόρας

14 Αυγούστου 2025
Πανήγυρις Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κέλλης

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως, Θεοτόκου Κέλλης

14 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Χάντμπολ «Αμύντα» Αμυνταίου

13 Αυγούστου 2025
Γάμος με φορτηγά στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αναρράχης

Γάμος με φορτηγά στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αναρράχης

11 Αυγούστου 2025
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη Γιώτα

11 Αυγούστου 2025
Επόμενη Ανάρτηση
Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Μουσικής "Βελβεντινές Φωνές"

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Μουσικής "Βελβεντινές Φωνές"

Η κατάσταση στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται εκ νέου η κατάσταση του οδικού δικτύου στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε σχόλιο, για αυτό το post!

Επικοινωνια Αμύνταιο News

Ο δικός σας τρόπος με την ενέργεια

https://www.dei.gr/el/mydei/

Η εταιρεία ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ AE ΟΤΑ είναι κοντά σας για να σας προσφέρει φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό

KOSMHMATA-Sofia-Lovatsi
Thenews-of-ptolemaida

Πατήστε και ακουστέ τώρα

viva-radio-ptolemaida
Κάντε κλικ επάνω στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε το "ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ". Οι τιμές ισχύουν (από 8/9/2025 μέχρι 27/9/2025) proodos-mark2 width=

Βρείτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και διαβάστε!!

  • Lifestyle (115)
  • rapid-tests (2)
  • Αγγελίες-Εργασίας (6)
  • Αθλητικά (464)
  • Αμύνταιο (450)
  • Απόψεις (3)
  • αρθρογραφία (300)
  • Αυτοδιοικητικές-εκλογές-2023 (81)
  • Γρεβενά (75)
  • Δήμος-Φλώρινας (65)
  • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου (40)
  • Εκδηλώσεις (28)
  • Επικαιρότητα (561)
  • Επιστήμη-Τεχνολογία-Υπολογιστές (1)
  • Καιρός (39)
  • Καστοριά (140)
  • Κοζάνη (186)
  • Κοινωνία (3.081)
  • κορονοϊός (3)
  • Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας (17)
  • Πολιτική1 (223)
  • Πολιτιστικά (13)
  • Πρέσπες (23)
  • Πτολεμαΐδα (305)
  • Πωλήσεις (2)
  • Ρεπορτάζ (103)
  • Συνταγές (54)
  • Τελευταίες ειδήσεις (187)
  • Τελευταίες ειδήσεις Ελλάδα (24)
  • Τοπικές-Ειδήσεις (184)
  • Υγεία (36)
  • Φλώρινα (545)

Ο καιρός στο Αμύνταιο

Amyntaio, Greece
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
Clear
21 ° c
56%
5mh
23 c 15 c
Πε
27 c 13 c
Πα

Τα ποιο διαβασμένα

  • Αγιασμός στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας

    Αγιασμός στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Φιλώτα

    10 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 4 Tweet 3
  • Το σκάνδαλο με την Αχλάδα να το μάθει όλη η Ελλάδα

    10 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 4 Tweet 3
  • Αγιασμοί Σχολείων Αμυνταίου 2025

    9 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 4 Tweet 2
  • Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το Plan K και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Retail

    9 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 4 Tweet 2
  • Πτολεμαΐδα – 59χρονος δρομέας υπέστη ανακοπή στο Μoυρίκιο δρόμο κατά τη διάρκεια του αγώνα

    12 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 5 Tweet 3
  • Άδεια σχολικής παρακολούθησης για τους γονείς παιδιών μέχρι 18 ετών

    8 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 3 Tweet 2
  • Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η προθεσμία για την αντικατάσταση τους

    14 Κοινοποίηση,
    Κοινοποίηση 6 Tweet 4

Ιστορικό

Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα.

Δήμος-Φλώρινας

Παρεμβάσεις του Δήμου Φλώρινας σε σχολικές μονάδες

10 Σεπτεμβρίου 2025
Επικαιρότητα

Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2025-2026

10 Σεπτεμβρίου 2025
Επικαιρότητα

Αγιασμοί Σχολείων Αμυνταίου 2025

10 Σεπτεμβρίου 2025
Καστοριά

Κατασχέθηκαν 48 δοχεία στην Καστοριά που περιείχαν 240 λίτρα λάδι, αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας

10 Σεπτεμβρίου 2025
Επικαιρότητα

Δυσαρέσκεια για τη διαδικασία της εκδήλωσης της 1ης Τελετής βράβευσης διακριθέντων αθλητών 2023-2024 »

10 Σεπτεμβρίου 2025
Επικαιρότητα

Διανομή Ενημερωτικών Φυλλαδίων Οδικής Ασφάλειας από Υπηρεσίες Τροχαίας Δυτικής Μακεδονίας

10 Σεπτεμβρίου 2025
Προηγούμενο Επόμενο
  • Επικοινωνήστε μαζί μας, Contact us
  • Πολιτική απορρήτου
  • Όροι και Προϋποθέσεις

Copyright © 2025 - All rights reservedby Designed by Gregory developers .

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • αρθρογραφία
  • Συνταγές
  • Αθλητικά
  • Αμύνταιο
    • Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου
  • Φλώρινα
    • Δήμος-Φλώρινας
  • Αγγελίες-Εργασίας
    • Πωλήσεις
  • Τοπικές-Ειδήσεις
  • Πολιτιστικά

Copyright © 2025 - All rights reservedby Designed by Gregory developers .

Αρχική » Ολοκλήρωση της 1ης χειμερινής ακαδημίας περιβαλλοντικών εκπαιδευτών, στη Νίκειο Σχολή, στο Νυμφαίο Φλώρινας