Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

/** * Use the following code in your theme template files to display breadcrumbs: */

Ο πληροφοριοδότης (του δημοσίου)

Amyntaio 27 Σεπτεμβρίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/09/27 at 8:44 ΜΜ
Σπυρος Ηλιαδης
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Κάποτε ένα χωριατόπαιδό με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης μπήκε σε μια υπηρεσία του δημοσίου και επειδή το αγώγι ξυπνά τον αγωγιάτη με τα χρόνια εξελίχτηκε σε «άριστο» πληροφοριοδότη και κάπως έτσι ξεκινά η παραβολή μας!

-Τρείς διαφορετικές κυβερνήσεις άλλαξαν και αυτό εκεί… στις πληροφορίες, ο νούμερο ένα, μίλαγε μαζί σου και την ώρα που σου έσφιγγε το χέρι σε έδινε στην υπηρεσία, ερχόταν σπίτι σου να σου πει καλημέρα και μόλις έβγαινε σε «ζωγράφιζε».

-Έκαψε πολύ κόσμο, κατέστρεψε οικογένειες, χάλασε σπίτια με την υπέρμετρη εγωκεντρική του διάθεση να «ρουφιανεύει» γνωστούς και αγνώστους, νέους και γέρους, σε σημείο να θεωρηθεί από τους «ομόσταυλους» ανώτερους πληροφοριοδότες εθισμένος και επικίνδυνος.

-Ο ίδιος το κατάλαβε πολύ αργά, οι ερινύες τις νύχτες του τριβελίζουν το μυαλό, οι εφιάλτες τον έλουζαν με κρύο ιδρώτα κάθε φορά που πλάγιαζε να ξαποστάσει. Ο πόνος έγινε αβάσταχτος, οι μέρες βαριές και δύσκολες τις νύχτες σπάραζε από τον πόνο οι κραυγές του έφταναν στα πέρατα…!
-Είδε και αποείδε και έτσι μια μέρα αποφάσισε να συμβιβαστεί με το καλό, άφησε πίσω το κακό… για να το αποδείξει στον εαυτό του αλλά και στους άλλους έχτισε ένα εκκλησάκι πολύ κοντά στο σπίτι του με σκοπό να προσεύχεται μερόνυχτα ζητώντας συχώρεση από το πανάγαθο δημιουργό προστάτη και επιτηρητή όλων των ανθρώπων.-

Κεντρική ιδέα: Ο κακός άνθρωπος όταν αλλάζει «ανακαλύπτει» τον Θεό.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *