Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Ο ορισμός του Δεμερτζίδη Στυλιανού, ως αντιδημάρχου ήταν το κύριο θέμα που μονοπώλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου( Photo & Video )

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, συνεδρίασε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κύριο Μπιτακη Άνθιμο,στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αμυνταίου,με 43 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ο κόσμος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ,γέμισε την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δίνοντας μια ευχάριστη νότα και προμηνύοντας ότι τον ενδιαφέρει,ελπίζει και ευελπιστεί στην πραγματοποίηση όλων των εξαγγελιών κατά την προεκλογική περίοδο, από την νέα δημοτική αρχή.

Το κύριο θέμα που μονοπώλησε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, μετά και την ανάληψη των καθηκόντων από την πρώτη Σεπτεμβρίου της νέας δημοτικής αρχής,ήταν κατά το καθιερωμένο ημίωρο του Δημάρχου ,ήταν ο ορισμός του Δημοτικού Σύμβουλου κ. Δεμερτζίδη ως αντιδημάρχου,με την έντονη δυσαρέσκεια της αντιπολίτευσης ,κυρίως από το συνδυασμό Δύναμη Ανανέωσης με επικεφαλής των Τρύφων Γρομπανόπουλο,με τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκε νόμιμα ο κ. Δεμερτζίδης, την πρώτη Κυριακή των εκλογών και στην συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε και προσχώρησε με την μορφή συνεργασίας και ορίστηκε με απόφαση του δημάρχου κύριου Ανθιμου Μπιτάκη, αντιδήμαρχος.

Υπήρξαν και αντιδράσεις για αυτήν την κίνηση απόσχισης του κ. Δεμερτζίδη και από την πλευρά του πρώην Δημάρχου Αμυνταιου κ, Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη.

Ακολουθούν τα βίντεο από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου και την απολογία του κ. Δεμερτζίδη, με εκτενή αναφορά σε όλες τις κατηγορίες άλλα και τους λογούς που τον ανάγκασαν όπως δηλώνει να ανεξαρτητοποιηθεί και να συνεργαστεί με τον νέο Δήμαρχο Αμυνταίου.

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button