Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συγχαίρει την Οινολόγο κα Άρτεμις Τουλάκη

Amyntaio 25 Νοεμβρίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/11/25 at 11:17 ΠΜ
«Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συγχαίρει την Οινολόγο κα Άρτεμις Τουλάκη
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», συγχαίρει την κα Άρτεμις Τουλάκη, Οινολόγο και Υπεύθυνη της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας, για τις εβδομήντα έξι (76) διεθνείς διακρίσεις που απέσπασαν ετικέτες κρασιών, δικής της οινολογικής υπογραφής, μέσα στο 2022 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δύο (2) Μεγάλα Χρυσά, τριάντα (30) Χρυσά, τριάντα δύο (32) Αργυρά, έντεκα (11) Χάλκινα Μετάλλια και Ειδική Διάκριση σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ην. Βασίλειο, Βέλγιο και Κορέα, είναι ο απολογισμός του 2022, για ετικέτες κρασιών, επιχειρήσεων και φυσικά, για την ίδια.

Η κα Άρτεμις Τουλάκη, Οινολόγος, υποψήφια διδάκτωρ Οινολογίας, Επιστημονική Σύμβουλος Οινοποιείων σε Ελλάδα και Κύπρο και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Wineconsuliting, μαζί με τον σύζυγό της κ. Κοσμά Ρούφα, Γεωπόνο – Οινολόγο, το 2014 δημιούργησαν την «Ακαδημία Οίνου» του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ένα πρωτότυπο, πρωτόγνωρο και εντυπωσιακά αποδεκτό Τμήμα στην ευρύτερη περιοχή μας και στον κόσμο του κρασιού πανελλαδικά, ταξιδεύοντας τους συμμετέχοντες σε γευσιγνωστικά και πολυπολιτισμικά μονοπάτια της πατρίδας μας.

Συνεχίζοντας τις δράσεις της η «Ακαδημία Οίνου» του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, το απόγευμα, στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων, του Συλλόγου μας, θα παρουσιάσει το σύνολο των παραπάνω βραβευμένων ετικετών, σε μια μοναδική εκδήλωση οίνου και πολιτισμού.

Σας περιμένουμε όλους.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *