Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Νωρίτερα η Black Friday με εκπτώσεις και προσφορές, ποια Κυριακή θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα

Amyntaio 14 Νοεμβρίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/11/14 at 5:12 ΜΜ
Friday8
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Πολύ νωρίτερα έφεραν τη Black Friday 2022 μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων, οι οποίες ήδη ξεκίνησαν να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές.

Όπως κάθε χρόνο, η Black Friday πραγματοποιείται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, έτσι φέτος «πέφτει» στις 25 του μήνα.

Η «Μαύρη Παρασκευή» δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε ελκυστικές τιμές.

Τετραήμερο προσφορών τέλη Νοεμβρίου με ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή
Τετραήμερο προσφορών από 25 έως 28 Νοεμβρίου, με τους καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αγορές και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, καθώς έπειτα από πολλές αναβολές, τα μαγαζιά θα ανοίξουν τελικά εκείνη την Κυριακή του μήνα.

Άλλες δύο Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά το 2022
Με τις αλλαγές που έχουν εφαρμοστεί, οι επόμενες Κυριακές του 2022 με ανοιχά μαγαζιά θα πέσουν:

Στις 11 Δεκεμβρίου 2022, την προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα
Στις 18 Δεκεμβρίου 2022, την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα

Συνολικά, λοιπόν, στο εξής, θα μένουν ανοιχτά πέντε Κυριακές κάθε χρόνο αντί για επτά, ενώ θα συνεχίζει να εφαρμόζεται διαφορετικό ωράριο στις περισσότερες περιπτώσεις, με αφορμή είτε κάποια εορταστική είτε εκπτωτική περίοδο.

Υπενθυμίζεται οτι πέρσι την τιμητική τους τα προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphone, laptop, desktop, tablets καθώς και οι τηλεοράσεις.

Πώς να αποφύγετε πλασματικές προσφορές
Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, προτείνει την τήρηση πέντε κανόνων που διασφαλίζουν ότι οι καταναλωτές δεν θα πέσουν θύματα «προσφορών»:

Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.
Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.

Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.
Να ζητάνε πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.
dikaiologitika.gr

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *