Επικαιρότητα

Μια λέξη! (τα άλλαξε όλα…)

                                         Social Cafe Bar στο Αμύνταιο
socia;33

Ένας πατέρας είχε δυο γιους, ο μεγάλος ήταν συνετός ξόδευε ελάχιστα και είχε πάντα σε τάξη τα οικονομικά, ο μικρός ήταν σπάταλος «χάλαγε» ότι είχε στην τσέπη του.

-Ο πατέρας σκέφτηκε να του μεταβιβάσει νωρίς την περιουσία που του αντιστοιχεί ελπίζοντας ότι θα γινόταν εγκρατής θα την υπολόγισε διότι θα ήταν δική του, ο νεαρός όμως συνέχιζε να ξοδεύει και σε λίγα χρόνια έχασε ότι του άφησε.

-Ο πατέρας βλέποντας ότι η προσπάθεια του δεν έφερε αποτέλεσμα από την στεναχώρια πέθανε, λίγο πριν άφησε μια ιδιόχειρη διαθήκη για να διασφαλίσει τον μεγάλο γιο, η διαθήκη έγραφε: «Σπίτι Χωράφια και Χρήματα στον μεγάλο γιο μου».

-Την ημέρα, την ώρα που προσκυνούσαν τον συχωρεμένο συγγενείς και φίλοι βρήκε την διαθήκη ο μικρός, μόλις την διάβασε φρόντισε αμέσως να προσθέσει μπροστά την λέξη «Όχι» έτσι η διαθήκη άλλαξε σε: «Όχι Σπίτι Χωράφια και Χρήματα στον μεγάλο γιο μου».-

Κεντρική ιδέα: Όλα κερδίζονται ή χάνονται στην λεπτομέρεια.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος – Εκδότης

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.