Ο σύλλογος της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας συμμετείχε στο Τριεθνές Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Πτολεμαΐδα το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου. Στο πρωτάθλημα αυτό η αθλήτρια του συλλόγου Δανιηλίδου Σοφία μετά από μια εξαιρετική παρουσία κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση αποκλείοντας σημαντικές παίκτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά. Επίσης στην διοργάνωση αυτή συμμετείχαν οι αθλητές: Ανδρέας Δανιηλίδης (Α12) κατακτώντας μια θέση στην οχτάδα, ο Δανιηλίδης Νικόλας(Α14) και η Πετρίδου Βικτώρια (Κ14) κατακτώντας μια θέση στην 16αδα.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που εξακολουθούν να κάνουν περήφανο τον σύλλογο μέσα από την παρουσία τους στον χώρο του τένις.
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
Αφήστε σχόλιο, για αυτό το post!