Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρεμιέρα από την θεατρική ομάδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου – Video

Δημοσιεύτηκε Amyntaio me News  - Αμυνταιο site 29 Σεπτεμβρίου 2019
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/02/27 at 11:59 ΠΜ
Θεατρο στο Αμυνταιο
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Μια καταπληκτική θεατρική παράσταση, απόλαυσαν με το διαχρονικό έργο του Μολιέρου και τον χαρακτηριστικό τίτλο ‘Γιατρός με το στανιό’,όσοι παραβρέθηκαν στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο,το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, που παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία, η θεατρική ομάδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου.

Η ανταπόκριση και η αθρόα προσέλευση του κόσμου για να δει την θεατρική παράσταση, ήταν εντυπωσιακή …..δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι συμμετέχει και υποστηρίζει τέτοιες αξιοθαύμαστες πρωτοβουλίες, που ανυψώνουν το πολιτιστικό γίγνεσθαι  στην περιοχή μας και είναι άξιοι συγχαρητήριων σε όλους που βοήθησαν και συντέλεσαν ώστε να αποδοθεί με επιτυχία αυτήν τους η προσπάθεια.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται μια τέτοια κίνηση, να παρουσιαστεί κάποιο θεατρικό δρώμενο με ερασιτέχνες ηθοποιούς στο Αμύνταιο, με καταπληκτικά όμως αποτελέσματα στην παρουσίαση των θεατρικών τους ρόλων ,κερδίζοντας μια μεγάλη αποδοχή και ένα ευρύ χειροκρότημα από το κοινό.

Το έργο του Μολιέρου ‘Γιατρός με το στανιό’ καταθέτει το γέλιο, με κεντρικό πρόσωπο τον Σγαναρέλο που ξεκινάει μια σειρά παρεξηγήσεων, όπου το ένα αστείο επεισόδιο διαδέχεται το άλλο, με αποτέλεσμα να αναδειχτεί από φτωχό ξυλοκόπο σε μέγα γιατρό!

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: