Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

----

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις του Κ.Υ Αμυνταίου για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

Amyntaio 8 Νοεμβρίου 2022
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2022/11/08 at 2:15 ΜΜ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις του Κ.Υ Αμυνταίου για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις του Γυναικολογικού/ Μαιευτικού τμήματος του Κ.Υ Αμυνταίου για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού οι οποίες ξεκίνησαν από τις 2 Σεπτεμβρίου έως και 4 Νοεμβρίου 2022. 

486 γυναίκες του Δήμου Αμυνταίου είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου από την ομάδα του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ – Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία -Ίαση – Στήριξη.
Ευχαριστούμε θερμά όλη την ομάδα, του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. τους συγχαίρουμε από καρδιάς για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξή τους.

 Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία στα πλαίσια εκστρατειών ενημέρωσης τον Δήμο Αμυνταίου, το Σύλλογο Γυναικών του Σκλήθρου ” ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ”, το Σύλλογο Γυναικών του Ξινού Νερού “Η ΠΗΓΗ”, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «Μαζί για τη Ζωή», το Σύλλογο Καρκινοπαθών Φλώρινας, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας, τον Εθελοντισμό “Ανδρόνικος” και το Σύλλογο Γυναικών Λεβαίας ” Η Αλκυόνη”. Μπορεί ο Οκτώβριος να τιμάται ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού αλλά η Πρόληψη ισχύει για όλο το χρόνο. Η Πρόληψη και η Έγκαιρη Διάγνωση Σώζουν Ζωές.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Κ.Υ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΕΠΙ/ΤΡΙΑ Α’ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

 πρόληψη

                                      Social cafe bar στο Αμύνταιο
socia;33

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Η γνώμη σας μετρά, σχολιάστε το άρθρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *