Απόλαυσέ τα ψάρια και τα θαλασσινά στον χώρο σου ζεστά, σε όποια γωνία του Αμυνταίου και αν βρίσκεσαι!   Bellouto Amyntaio

Κοζάνη: Συγκλονίζει η μαρτυρία του υπαλλήλου που αφόπλισε τον δολοφόνο με το τσεκούρι στη ΔΟΥ

Δημοσιεύτηκε Amyntaio me News  - Αμυνταιο site 6 Ιουνίου 2021
Αναρτήθηκε από το Αμύνταιο News Team 2021/06/06 at 9:28 ΜΜ
tsekouri main
Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

Συγκλονίζει η περιγραφή του υπαλλήλου που αφόπλισε τον άνδρα με το τσεκούρι που σκόρπισε τον θάνατο στην εφορία Κοζάνης.

Η υπόθεση που είχε συνταράξει το πανελλήνιο αναβιώνει αύριο, στη Φλώρινα, με τη δίκη του 45χρονου δράστη, ενώ όσα περιγράφει ο υπάλληλος που τον σταμάτησε κόβουν την ανάσα.

«Ήμουν στον τέταρτο όροφο και ξαφνικά ακούω φωνές, ουρλιαχτά και τον κόσμο να τρέχει. Συναντάω την Μαρία που ήταν μέσα στα αίματα και ακούω ”βοήθεια μας σκοτώνουν”. Δεν σκέφτηκα πολλά. Λέω ”θεέ μου βοήθα με” και μπαίνω μέσα χωρίς να ξέρω τι έχει συμβεί. Ήταν τρομακτικά… Υπήρχαν αίματα παντού», αναφέρει στη συγκλονιστική του μαρτυρία ο Παναγιώτης Παρίσης μιλώντας στο Open.

Υπάρχουν βέβαια και τα παράδοξα της υπόθεσης. Η σύμβαση του υπαλλήλου δεν ανανεώθηκε και ίδιος έκτοτε είναι άνεργος, αφού η σύμβασή του έληξε την 1η Απριλίου. Στο πλευρό του βρίσκονται οι συνάδελφοί του που ζητούν να βρεθεί μια λύση και να επιστρέψει ο Παναγιώτης Παρίσης στην εργασία του.

Ο πρόεδρος εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Ζουμπούλης ανέφερε: «Υπήρχαν κάποιες υποσχέσεις και μέχρι τώρα δεν έχουν τηρηθεί. Υπαλλήλους σαν τον Παναγιώτη πρέπει να έχει κάθε υπηρεσία γιατί έχει δείξει μεγάλο ζήλο και στη δουλειά του, αλλά και στο συγκεκριμένο περιστατικό».
newsit.gr

; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αιτήσεις κατεχόμενων κυψελών 01-09-2022 έως 20-10-2022
Melises

Το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει Διαβάστε περισσότερα

Το PARKING! (της Εθνικής Τράπεζας)
Σπυρος Ηλιαδης

Στην αριστερή πλευρά του ιστορικού κτιρίου Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύσεις με τις περισσότερες προβολές

Η γνώμη σας μετρά. Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το άρθρο: