
Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου αναμένεται τελικά να γίνει η δίκη στο αυτόφωρο του 20χρονου που φέρεται να βιοπράγησε σε βάρος της 17χρονης φίλη τους.
Η συνήγορος του 20χρονου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.
Ο Eισαγγελέας Κοζάνης άσκησε χθες ποινική δίωξη σε βάρος του 20χρονου, ο οποίος φέρεται να άσκησε σωματική βία στη 17χρονη φίλη του.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε συνοικία της Κοζάνης, ενώ η 17χρονη μετέβη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Πηγή: ertnews.gr
Κάντε εγγραφή στο Νewsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις νέες καθημερινές ειδήσεις, στα εισερχόμενα σας!
- Το amyntaionews.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email σε αναγνώστες, που το έχουν επιλέξει.Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.