Οπτικά Κάτανα, σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

---------------------

AUTO SOUMPASIS αυτοκινητα

------------------

Προοδοσ μαρκετ τιμες σοκ Αμυνταιο

Τελευταίες ειδήσεις

Καθηγητής μπήκε σχολείο χωρίς self test και συνελήφθη

Μεγάλη αναστάτωση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου κατέθεσε μήνυση σε καθηγητή επειδή δεν προσκόμισε self test και παρέμενε στο σχολείο. Τι λέει ο δικηγόρος του.

Η διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου στη Θέρμη ζήτησε από τον καθηγητή να αποχωρήσει από το σχολείο. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε, καθώς, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, απαίτησε κάποιο επίσημο έγγραφο και στη συνέχεια θα αποχωρούσε, όπως σημειώνει το Voria.gr.

Μάλιστα, ο εκπαιδευτικός, επικαλούμενος τον δικηγόρο του, ισχυρίζεται ότι έκανε self test επειδή η «ένδειξη στις οδηγίες χρήσης του σκευάσματος, (σ.σ. αναφέρει) ότι δεν πρέπει να γίνεται από όσους δεν έχουν συμπτώματα»
Αφού ο καθηγητής αρνείτο να φύγει από το σχολείο, η διευθύντρια κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση, με τον καθηγητή να συλλαμβάνεται και να σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Τελικώς, ο καθηγητής με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ υποσχέθηκε να πάει αύριο, Τετάρτη (12.05.2021) στο σχολείο, αυτή τη φορά, έχοντας κάνει το self test.
newsit.gr

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς και για τον Νομό Φλώρινας

amyntaio-google

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button