Ημερίδα για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία με θέμα «Επικοινωνία με Αλληλοσεβασμό»
Κοζάνη

Ημερίδα για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία με θέμα «Επικοινωνία με Αλληλοσεβασμό»

                                         Social Cafe Bar στο Αμύνταιο
socia;33

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00, στην αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, στην Κοζάνη διοργανώνει ημερίδα για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία με θέμα: «επικοινωνίΑ με Αλληλοσεβασμό», σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ως ομιλητές-εισηγητές:

1. Αναστασία Βαβλιάρα, Κοινωνική Λειτουργός, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα εισήγησης «Μία υποστηρικτική κοινότητα για τα Άτομα με Αναπηρία»,
2. Κωνσταντίνος Κοτσώνης Αστυνόμος Α΄, Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, Απόφοιτος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα εισήγησης «Καλές Πρακτικές Συμπεριφοράς προς τα Άτομα με Αναπηρία και ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας»,
3. Ελένη Παφύλη, Μητέρα ΑμεΑ, με θέμα εισήγησης «Ζώντας με την Αναπηρία»,
4. Ελένη Σαββίδου, Φιλόλογος – Ιστορικός, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης με θέμα εισήγησης «Τα Άτομα με Αναπηρία στην Ελληνική Λογοτεχνία».

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ¨Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου¨ και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης, τα οποία θα πλαισιώσουν μουσικά και χορευτικά την ημερίδα.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρία, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της καθημερινής τους ζωής.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Οι καλύτερες τιμές της αγορας στα σφαλιστρά αυτοκίνητων

You may also like

More in:Κοζάνη

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.